Çizmede unvan maçı

Güncelleme Tarihi:

Çizmede unvan maçı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 22:47

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nde 10’da 10 yapan iki Türk takımından F.Bahçeli Gizem ve Merve ile VakıfBanklı Cansu ve Çağla, İstanbul’a kupayla dönmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

CEV Denizbank  Şampiyonlar Ligi’nde önüne geleni devirerek Final Four’a namağlup giden F.Bahçe ile VakıfBank, 9 Nisan Cumartesi İtalya’da Brescia’ya bağlı Montichiari’de kozlarını paylaşacak. Kazanan, 10 Nisan’da Casalmaggiore-D.Kazan galibiyle karşılaşacak. F.Bahçe’nin milli liberoları Gizem Karadayı ve Merve Dalbeler ile VakıfBank’ın gençleri Cansu Çetin ve Çağla Akın, finale çıkan ekibin kupayı Türkiye’ye getirmesi dileğinde bulundu. Eşleşmede kendi ekiplerini favori gösteren kızlar, şampiyona öncesi Hürriyet’e konuştu...

Çizmede unvan maçı


GİZEM KARADAYI: 
‘VAKIF’I YENERSEK FİNAL ZOR OLMAZ’
“Namağlup olarak geldiğimiz İtalya’daki Final Four’da tek amacımız kupayı kaldırmak.”

Haberin Devamı

6 yıl başka bir takımda oynadıktan sonra F.Bahçe’ye arkadaşlarım ve teknik ekip sayesinde çabuk uyum sağladım. Sezona Süper Kupa’yla çok iyi başladık. Türkiye Ligi’ni lider bitirdik. Şampiyonlar Ligi’nde ise 10’da 10 yaparak geldiğimiz İtalya’daki tek amacımız şampiyonluk.

‘KİM ÇIKARSA ÇIKSIN’

Finale yükseldikten sonra karşınıza kimin çıktığı pek de önemli değil. Kim çıkarsa çıksın yarı finali geçen Türk takımı, kupayı alır.

Çizmede unvan maçı


MERVE DALBELER: 
MAÇI ALAN KUPAYI DA ALIR
“Final Four’daki iki Türk takımı, rakiplerden iyi. Bu eşleşmede gülen şampiyon olur...”

Her maç parkeye yüreğimizi koyuyoruz. F.Bahçe çok farklı... Burada amatör branş gibi hissetmiyoruz. Taraftarlarımız da çok farklı. Hem Başkan Aziz Yıldırım hem de yöneticiler bize önemli olduğumuzu hissettiriyorlar.

Geçen sene VakıfBank’a çeyrek finalde elenmiştik, İtalya’da o maçın rövanşını alacağız.

Çizmede unvan maçı


‘TÜM SEZONUN MEYVESİ’


Final Four’daki iki Türk takımı da diğer eşleşmedeki ekiplerden iyi... Maçı alan şampiyon olur. Final Four’da tüm sezonun meyvesini toplayacağız.

Haberin Devamı

ÇAĞLA AKIN: KAZANACAK GÜCE SAHiBiZ

“F.Bahçe ile sert bir maç oynayacağız ama ben takımıma inanıyorum.”

m Şampiyonlar Ligi’nde buraya kadar namağlup geldik. Şimdi önümüzde sabırsızlıkla beklediğimiz İtalya’daki Final Four var...
m Kenardan gelen oyuncu olmak kolay bir durum değil. Giovanni de bana güveniyor ve bu güvenin karşılığını vermek için çalışıyorum.

Çizmede unvan maçı


‘BİR MADALYA GARANTİ’

Bu tarz eşleşmelere alışkınız... Türk voleybolu açısından bakarsak finalin ve en azından bir madalyanın garanti olması elbette güzel; ama sahadakiler için çok sert bir maç olacak. Maçı kazanacak güce sahibiz.

CANSU ÇETİN: İTALYA’DA KAZANAN BÜYÜK İŞ BAŞARIR’

Haberin Devamı

CEV Şampiyonlar Ligi’nde de şu an Final Four’dayız. Umarım emeklerimizin karşılığını alır ve şampiyon oluruz.
İki Türk takımının Final Four yarı finalinde eşleşmesi çok hoşumuza giden bir durum değil. Çünkü iki taraf da çok iyi ve final görmeyi hak eden takımlar. Kim elenirse yazık olacak ve kazanan taraf çok büyük bir iş başarmış olacak. Umarım gülen taraf biz oluruz.

‘İTALYANLAR AVANTAJLI’

İtalya’daki diğer eşleşmede ev sahibi Casalmaggiore’yi seyirci desteği nedeniyle Dinamo Kazan karşısında daha şanslı görüyorum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!