Cimbom'da Rumen krizi

Güncelleme Tarihi:

Cimbomda Rumen krizi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında yarın Parma ile karşılaşacak Galatasaray dün İtalya'ya geldi. Ancak bu önemli maç öncesi Rumen futbolcular Hagi'nin durumu, Adrian İlie ile Filipescu'nun sakatlıkları Galatasaray Direktörü Fatih Terim'i zor durumda bırakıyor. Babasının cenaze töreni için Romanya'ya giden Hagi'nin Parma'da oynamayacağı kesinleşti.

Fatih Terim, kendisini telefonla arayan Hagi'nin moralinin çok bozuk olduğunu ve bu yüzden oynamasının imkansız olduğunu söyledi. G.Saray'da dün akşamki idmana çıkan İlie'nin oynama şansı yükselirken, Filipescu'nun da büyük olasılıkla forma giyemeyeceği belirtildi. Sarı kırmızı ekipte Ceyhun, Feti ve sakat olan Suat ile Adnan da Parma'ya götürülmedi.

İtalyanlar'a karşı 4 maçta 1 galibiyet

Galatasaray, Parma maçı ile Avrupa kupalarında İtalyan takımlarıyla 5. kez karşı karşıya gelecek. Cimbom, İtalyan takımlarıyla oynadığı 4 maçta, 3 yenilgi ve 1 galibiyet aldı, yediği 13 gole, 3 golle karşılık verirken, tur atlayamadı. G.Saray, 1962-63'te Şampiyon Kulüpler çeyrek finalinde Milan'a 3-1 ve 5-0'la yenildi, 1991-92'de UEFA Kupası 3. turunda Roma'ya ilk maçta 3-1 yenildi, İstanbul'da 3-2 yendi ancak elendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!