Cimbom’da milli gurur

Güncelleme Tarihi:

Cimbom’da milli gurur
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı takımın A ve Genç takımlarında forma giyen 23 futbolcunun milli takımlara çağrılması büyük sevinç yarattı. Başkan Faruk Süren ve Teknik Direktör Fatih Terim, futbolcuları ile gurur duyduklarını söyledi...

Tam 23 futbolcu

G.Saray'ın A ve Genç takımında yer alan 23 futbolcunun milli takımlara çağrılması camiada büyük sevinç yaratırken, Başkan Faruk Süren ve Teknik Direktör Fatih Terim futbolcuları ile gurur duyduklarını söylediler. Mustafa Denizli tarafından açıklanan A Milli Takımımızın 25 kişilik aday kadrosunda Cimbom tam 8 futbolcu vermenin gururunu yaşıyor.

En çok G.Saray'dan

A Milli Takıma en çok futbolcu veren takım olan G.Saray, Romanya Milli Takımı'nın 19 Ağustos'ta Oslo'da Norveç'le yapacağı maçın kadrosuna da Popescu ile Filipescu'yu gönderiyor. Sarı kırmızılı forma altında yıldızlaşan Emre ve Burak da, Ümit Milli Takımımızın İstanbul BŞ ve Zeytinburnu ile yapacağı iki hazırlık maçının kadrosuna davet edildi.

Gençler revaşta

16 Yaşaltı Genç Milli Takımımızın 23-27 Ağustos ayında Katar ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunda 3 G.Saraylı futbolcu bulunuyor. 17 Yaşaltı Millilerin Bulgaristan'daki Balkan Gençler Şampiyonası'nda 4, 18 Yaşaltı Millilerin Çanakkale'de Makedonya ile oynayacakları özel karşılaşma için ise 4 Cimbomlu futbolcu mücadele edecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!