Cıldırtan rakamlar

Güncelleme Tarihi:

Cıldırtan rakamlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Alpay 3 milyon dolar, Tayfur, Ali Eren ve Fevzi 2'şer milyon dolar isteyince yöneticiler şaşkına döndü. Rakamları fazla bulan yönetim, Alpay'a 400 milyar, diğer üç futbolcuya da 250'şer milyar lira verebileceklerini açıkladı.

Baliç'i baz aldılar

Beşiktaş Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Feldkamp'ın öncelikle kalmasını istediği dört futbolcu Fevzi, Tayfur, Ali Eren ve Alpay'ın yeni sezon için istediği astronomik transfer ücretleri karşısında şaşkına döndü. Siyah beyazlı futbolcular, transfer ücretlerinde Fenerbahçeli Baliç'e verilen 3 milyon doları baz aldı.

Tavan 400 milyar lira

Samsun ile yapılan maç öncesi bu sezon sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşme yapan ikinci Başkan Hasan Arat, Fahrettin Curoğlu dün yönetim kuruluna rakamlar konusunda bilgi verdi. Yönetim kurulu tavan fiyatın 400 milyar, taban fiyatın ise 250 milyar lira olduğunu açıkladı.

1 trilyonu geçti

İkinci Başkan Arat ve Curoğlu'nun Alpay, Tayfur, Fevzi ve Ali Eren ile yaptığı görüşmede ise Alpay 3 milyon dolar (Yaklaşık 1 trilyon 158 milyar TL), Tayfur, Ali Eren ve Fevzi 2'şer milyon dolar (772 milyar TL) talep etti. Yöneticiler rakamların çok yüksek olduğunu ifade ederek Alpay'a 400 milyardan fazla vermeyeceklerini açıkladı.

Ayrıcalık tanınmayacak

Beşiktaşlı yöneticiler, Tayfur, Ali Eren ve Fevzi'ye 250'şer milyar lira vereceklerini bu paranın haricinde vergilerinin ödeneceğini ifade etti. Yönetim kurulu bu sezon kimseye ayrıcalık yapmayacaklarını ve Galatasaray ile yapılacak Türkiye Kupası final maçından sonra gidecek ve kalacaklarıın açıklanacağını belirtti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!