Ciddiyet

Güncelleme Tarihi:

Ciddiyet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 1998 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

İlk önce hemen şunu söylemek isterim, kupa oyunları şakaya gelmez oyunlardır. Bunu geçmiş sezonlarda hep yaşadık. Onun için Beşiktaş'ın çok kötü bir sahaya rağmen dün oynadığı ciddi topu beğendim.

Toshack hiçbir yabancısını kullanmadı. İlk defa da beş tane genci birden kullandı. Takımın bütününden çok gözüm hep gençlerin üzerindeydi. Savaş ilk defa stoper oynadı. Çok dikkatli. Hiç oyundan kopmadan ve basit oynuyor. Topu ayağıma alayım da top biraz süslensin diye düşünmüyor. Hikmet'i pek genç kategorisine sokmuyorum çünkü o kendine bir forma buldu. Toshack da ısrar ediyorsa söylenecek birşey yok.

Gençlik iksiri

Nihat ayağına çok çabuk. Kendini gol kulvarlarına da çabuk sokuyor. Son vuruş tekniğini yukarılara çekebilirse Beşiktaş'ın en az 10 sene işini görür. Gençler arasında topla akrabalığı en fazla olan, Yasin. İki ayağı da iyi top yapıyor. İyi düşünüyor, çabuk oynadığı zaman o da kalitesini takımda top oynayarak gösterir.

Aydın çok değişik bir oyuncu. Ufacık boyu var ama türlü türlü huyu var. O da çok çabuk, çok da iyi bir sol ayağı var. Tek dezavantajı fiziğinin ufaklığı. Ama top oynama becerisiyle onu da unutturuyor.

Yani şöyle bir toparlarsak bu gençleri Beşiktaş'a kazandırdığı için Toshack'ın eline sağlık. Tabii ki hepsi beraber ağır lig maçlarında oynayamayacaklar. Onlara bir ağabey tavsiyesi, bu işin peşini bırakmasınlar, neticede çok para var.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!