Chicago’ya git LeBron

Güncelleme Tarihi:

Chicago’ya git LeBron
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 00:32

ABD Başkanı Barack Obama, bu yaz serbest oyuncu statüsüne geçen NBA’in süper yıldızına çağrıda bulundu. Obama, “Bulls iyi bir çekirdeğe sahip. LeBron’un da o yapıya uyacağını düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

BU yaz serbest oyuncu statüsünde olan LeBron James ile ilgili transfer spekülasyonlarına abd Başkanı barack obama da katıldı. Bir TV programı için basketbol yorumcularının karşısına çıkan sportif Başkan, transfer sezonunun en gözde ismiyle ilgili Beyaz Saray’ın görüşlerini bildirdi.Jordan da inanmıştıBasketbolla ilgisini yakınen bildiğimiz Obama “Burnumu sokmak istemem ama Derrick Rose ve Joakim Noah’la Chicago Bulls gerçekten iyi bir çekirdeğe sahip. LeBron’un da o yapıya tam uyacağını düşünüyorum” dedi. Başkan, yine Bulls’a gönderme yaparak “Jordan da koç Phil Jackson’a, Pippen’a ve takım arkadaşlarına inandığında şampiyonluklar gelmişti” yorumunu yaptı.

Amare çok kızdı: 42 sayı, 11 ribaund

Lakers’la başa çıkamayacakmış gibi duran Phoenix Suns, evinde 118–109 kazanarak seriye tutunmayı başardı. Nash’in (17 sayı, 15 asist) iki maçtır uyuyan Amare’yi devreye sokması en önemli faktördür. 42 sayı ve 11 ribaundla kariyerinin en iyi maçlarından birini oynayan Amare’ye Robin Lopez (20 sayı, 3 ribaund) takviyesi, ev sahibinin Lakers’in korkutucu çember altına karşı büyük üstünlük kurmasını sağladı. Los Angeles’ta batan güneş Phoenix’de yeniden umut ışıltılarıyla doğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!