Ceyhun maç kadrosuna alındı

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun maç kadrosuna alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2007 14:30

Turkcell Süper Lig'in son 2 haftasında galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, yarın deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştirdiği çalışmayla tamamladı.

PAF takımı antrenörü Ahmet Özen yönetiminde, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana kaleci Tolga Zengin haricinde tüm futbolcuların katıldığı bildirildi. Bordo-mavililer, 15.00'de özel uçakla Kayseri'ye giderek maç saatini beklemeye başlayacaklar.

AHMET ÖZEN'E İZİN ALINDI

Teknik direktör Ziya Doğan'ın istifasının ardından, henüz bir teknik adam ile anlaşma sağlayamayan Trabzonspor'un Ahmet Özen yönetiminde sahaya çıkacağı bildirildi.

Özen'in sahaya çıkması için dün Futbol Federasyonu'na yapılan başvuruya olumlu yanıt geldiği belirtildi.

CEYHUN İDMANDA

Sol diz iç yan bağlarında ezilme olan ve Kayserispor maçında forma giyemeyeceği açıklanan Ceyhun Eriş'in sakatlığının düzeldiği ve antrenmanda yer aldığı bildirildi. Bu hafta ilk antrenmanına çıkan Ceyhun Eriş'in maç kadrosuna alındığı belirtildi.

UMUT'UN GOL ÖZLEMİ

Trabzonspor'un geçen sezon 15 gol ile en golcü oyuncusu olan Umut Bulut, bu sezon gol özlemini Kayseri'de sona erdirmek istiyor.

En son 26 Ağustosta yapılan ligin 3. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında 2 gol atan Umut Bulut, gol atması halinde 60 günlük gol özlemini sona erdirmiş olacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Ahmet, Serkan, Tayfun, Erdinç, Mustafa, Ayman, Hüseyin, Ceyhun, Gökdeniz, Umut ve Yattara muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!