Cenk'e 10 bin YTL centilmenlik ödülü

Güncelleme Tarihi:

Cenke 10 bin YTL centilmenlik ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2006 16:55

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri'nin Turkcell Süper Ligi'ndeki iki temsilcisinin onursal başkanı Mehmet Özhaseki, Beşiktaş maçındaki örnek hareketinden dolayı Kayseri Erciyessporlu futbolcu Cenk İşler'e, 10 bin YTL tutarında para ödülü verdi.

Özhaseki, başkanlık makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, spordaki rekabetin kimi zaman çirkinliklere yol açtığını, güzel hareketleri görmenin zorlaştığını belirtti.

Beşiktaş maçında Cenk'in fair play adına örnek bir harekette bulunduğunu ifade eden Özhaseki, taraflı tarafsız herkes tarafından takdir gören bu davranışın yaygınlaşmasını istediğini vurguladı.

Özhaseki, “Cenk'in anlayışıyla devam edildiği sürece, Türk sporunun kazanacağını, bu güzelliklerin topluma yansıyacağını ve futbolun gerçek anlamda dostluk ve kardeşlik olduğunu anlayacağımızı düşünüyorum. Cenk, insani duyguların açığa çıkmasına vesile oldu. Güzelliklere vesile oldu. Ben de iki takımın onursal başkanı olarak kişisel bir ödül vermek istedim” dedi.

Cenk İşler de topu dışarı atarken bu kadar büyütüleceğini düşünerek yapmadığını, yapması gereken bir hareket olduğuna inandığı için topu dışarı gönderdiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Özhaseki, içerisinde 10 bin YTL tutarında çek bulunan vazoyu Cenk İşler'e verdi.
Ödül törenine katılan Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Enver Kemaloğlu ile ikinci başkan Erol Bedir de yönetim olarak Cenk'e kendilerinin de özel bir ödül vereceklerini belirttiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!