Cem Akdağ Olin Edirne'de

Güncelleme Tarihi:

Cem Akdağ Olin Edirnede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2013 11:01

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, "Cem Akdağ ile 1 yıllık sözleşme için prensipte anlaştık. Sözleşmeyi kısa süre içinde imzalayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Kumuşoğlu, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü olan Cem Akdağ ile yeni sezon için anlaşmaya vardıklarını söyledi. Akdağ'ın, tecrübeli ve başarılı bir başantrenör olduğunu aktaran Kumuşoğlu, şunları kaydetti:

"Cem Akdağ ile 1 yıllık sözleşme için prensipte anlaştık. Sözleşmeyi kısa süre içinde imzalayacağız. Transfer çalışmalarına da başlamak üzereyiz. Takımı yeni baştan kuracağız. Çünkü birçok oyuncumuzla sözleşmemiz sona erdi. Takım, Ağustos ayında yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Cem Akdağ kendini ispatlamış bir teknik adam. Kendisine güvenimiz sonsuz. Bu yıl sezonu mümkün olduğunca üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. 2013-2014 sezonunda takımımıza başarılar diliyoruz."

Olin Edirne'de transfer çalışmaları başladı
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'de transfer çalışmaları başladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yeni sezon için kadro oluşturma çalışmalarına başlayan Olin Edirne'nin, geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediyesi forması giyen Reha Öz ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Açıklamada, geçtiğimiz sezon Fransa'nın Le Mans takımı forması giyen Darius Washington ve Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi forması giyen Caner Ercan ile görüşmelerin devam ettiği, prensip anlaşmasına varılan başantrenör Cem Akdağ ile sözleşme imzalanmasının ardından transfer çalışmalarının hız kazanacağı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!