Çebi'nin hedefi altın madalya

Güncelleme Tarihi:

Çebinin hedefi altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2011 16:12

Dünya Şampiyonu Güreşçi Selçuk Çebi, "Türkiye'ye şampiyonluğu armağan etmek istiyordum" dedi.

Trabzon'da dünya ve Avrupa şampiyonalarında derece elde eden sporculara plaket verildi.

Bireysel Sporcular ve Antrenörleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen törende dünya şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi, Avrupa Boks Şampiyonu Fatih Keleş, Avrupa üçüncüsü Furkan Ulaş Memiş, Dünya Vuşu Şampiyonası ikincisi Savaş Bekar ve Elif Keleş, Avrupa Tekvando Şampiyonası üçüncüsü Kübra Serdar ve Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası üçüncüsü Ömer Koç'a antrenörleri tarafından plaket verildi.

Dernek başkanı Nazım Dalkıran, törende yaptığı konuşmada, özellikle 2011 yılında Trabzon'da bireysel sporlarda önemli başarılar yaşadıklarını ifade ederek, ileride daha büyük başarılar yaşayacaklarına inandıklarını belirtti.
Daha önce iki kez serbest stilde Dünya şampiyonluğu bulunan güreşçi Selçuk Çebi ise İstanbul'da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası'nda ikinci olduğu için üzgün olduğunu ifade ederek, “Ülkemizde yapılan dünya şampiyonasında şampiyon olamamak üzdü beni. Türkiye'ye şampiyonluğu armağan etmek istiyordum. Çünkü Türk milleti her şeyi, en güzel şeyleri hak ediyor” dedi.

Önlerinde Londra Olimpiyatları'nın bulunduğunu kaydeden Çebi, “10 ay zamanımız var. Artık geçmişe takılıp kalmamak gerekiyor. Oraya en iyi şekilde hazırlanıp ülkeme altın madalya gururunu, mutluluğunu yaşatmak istiyorum. Biz ülkemize mal olmuş sporcularız ama Trabzonlu dünya şampiyonu olarak anılıyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!