Çebi'den transfer açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Çebiden transfer açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 19:46

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı futbol takımının sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağına inandığını söyledi.

Beşiktaş Kulübünün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası'nın Beşiktaş köyiçindeki mağazasının açılışına katılan Çebi, 2015-2016 futbol sezonunun ilk yarısını lider tamamlayan siyah-beyazlı ekibin performansını değerlendirdi.

Her zaman olduğu gibi bu sezon da mutlu sona ulaşmak için yola çıktıklarını kaydeden Çebi, "İnşallah geçmiş senelerde realize olmayan şampiyonluğu bu sene elde edeceğiz. Camiamız için çok önemli olan bu mutlu günü de kendi stadımızda yaşamak istiyoruz" dedi.

"TRANSFER YAPILDIĞI ZAMAN KAMUOYUNUN ÖNÜNE KOYULUR"
Siyah-beyazlı yönetici, basında yer alan 2 futbolcuyla anlaştıklarına dair haberlerle ilgili bir soruya, "Transferler yapıldığı zaman kamuoyunun önüne konulur. Aksi halde bizim bunlarla ilgili kamuoyuna açıklama yapmamız doğru değil. Çünkü Beşiktaş'ın menfaatleri bunu gerektiriyor. Tabii ki taraftarları anlıyorum, bir şeylerin müjdelenmesini istiyorlar ama bu işler imza atıldığı zaman geçerli olan konulardır. O gün açıklanmalıdır diye düşünüyoruz. Çalışmalarımızı yapıyoruz ama şu anda isim veremeyiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"1-2 MAÇ YİNE BAŞAKŞEHİR'DE OYNAYABİLİRİZ"
Vodafone Arena'nın bu sezonki son 5 iç saha maçına yetişip yetişmeyeceğiyle ilgili bir soru üzerine Çebi, şunları kaydetti:

"Hedefimiz kendi stadımızda bunları oynamak. Umarım Allah ihtiyaç duyurmaz ama olmazsa 1-2 maç yine Başakşehir Fatih Terim Stadı için talepte bulunabiliriz. İnşallah bunu talep etmek nasip olmaz."

Beşiktaş taraftarına da seslenen Çebi, Kartal Yuvası'ndan elde edilen gelirlerin, yakalanan başarılara çok büyük katkı yaptığına dikkati çekerek, "Bir forma deyip geçmeyin. İnsanların alacağı formalardan elde edilecek gelirler, bu başarılar için harcanacaktır. İhtiyacımız var. Taraftarımız hem Kartal Yuvaları'nda hem de statta bizimle birlikte olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!