Caz konseri

Güncelleme Tarihi:

Caz konseri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Turk caz dunyasinin en onemli bestecilerinden ve piyanistlerinden Aydin Esen ilk kez bir Turk plak sirketinden album cikariyor. Esen'in yeni albumu ‘‘Timescape’’in tanitim konserleri ‘‘Jazz Online’’ adiyla bugun ve yarin saat 22.00'de Babylon'da gerceklesecek.

Aydin Esen'in cazin sinirlarin zorladigi yeni albumu ‘‘Timescape’’ RH Pozitif'in Double Moon etiketiyle piyasaya cikiyor. Esen bu albumde davulcu Steve Smith, bas gitarda Baron Browne ve vokallerde Rand K ile birlikte cagdas ve elektronik calismalara agirlik vermis. Babylon'daki konserlerde Esen'e eslik edecek isimlerse Baron Browne (bas), Randy Esen (vokal) ve Steve Smith (davul).

Bilet fiyatlari: Tam 7 milyon, ogrenci 4 milyon TL.

Biletler tum Vakkorama'lar, Nisantasi Akusta, Beyoglu Mavi Jeans ve Babylon gisesinden temin edilebilir.

Babylon Performans Merkezi, Seyhbender Sok. 3, Asmalimescit-Tunel, Beyoglu. Tel: (0212) 292 73 68

Istanbul Kultur ve Sanat Vakfi ve Pozitif isbirliyle duzenlenen ve geliri deprem bolgesindeki rehabilitasyon calismalarina aktarilacak olan ‘‘17 Agustos'u Hatirlayalim’’ konserlerinin bu haftaki konuklari Fatih Erkoc (trombon, vokal), Selcuk Sun (piyano), Cemal Serezoglu (bas) ve Melih Cetiner'den (davul) olusan Fatih Erkoc Quartet. Konser 31 Ekim Pazar gunu saat 18.00'de Babylon'da gerceklesecek.

Bilet fiyatlari: 4 milyon TL.

Biletler Babylon gisesinden temin edilebilir.

Babylon Performans Merkezi, Seyhbender Sok. 3, Asmalimescit-Tunel, Beyoglu. Tel: (0212) 292 73 68

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!