Carew: Beni geri alın

Güncelleme Tarihi:

Carew: Beni geri alın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2006 00:00

Asbaşkan Oktay ve sportif direktör Arpacı ile görüşen Norveçli futbolcu, Fransa’da mutlu olmadığını belirtti, "Kulübümle anlaşırsanız seve seve gelirim" dedi.

JOHN Carew’den büyük sürpriz... Beşiktaş’ta bir sezon oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunun başında Fransa’nın Olympique Lyon takımına transfer olan Norveçli forvet oyuncusu, siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediğini bildirdi.

Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile telefon görüşmesi yapan Carew, Olympique Lyon’da aradığı ortamı bulamadığını söyledi. Fransa Birinci Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslemelerine rağmen Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olamadıklarını ifade eden Norveçli yıldız, şöyle konuştu:

"Beşiktaş’tan ayrılmamın en büyük nedeni Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynama tutkusuydu. Bu hayalimi gerçekleştirdim ama hedeflediğimiz başarıyı yakalayamadık. Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda ettik.

Lyon’dan soğudum

Geçtiğimiz günlerde kulübümüzün başkanı Jean-Michel Aulas ile görüştüm. Benim hakkımda olumlu düşünmediğini ve Chelsea’den Didier Drogba’yı almak istediğini öğrendim. Bu durum da beni çok üzdü ve açıkcası Lyon’dan soğuttu. Eğer kulübümle anlaşırsanız tekrar Beşiktaş’a gelmek istiyorum. Fransa’nın yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden biri olan Jean Tigana ile çalışmak bana büyük mutluluk verir."

Karar Demirören’in

Kıvanç Oktay
ve Erdil Arpacı, Norveçli futbolcuya konuyu başkan Yıldırım Demirören’e ileteceklerini bildirerek, olumlu yanıt gelmesi halinde transfer için hemen harekete geçeceklerini söylediler. John Carew bu sezon Fransa Ligi’nde 26 maçta forma giydi, 8 gol attı. Carew, Şampiyonlar Ligi’nde ise 10 maçta forma giydi, 4 gol kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!