Çanakkale Belediyespor 6 oyuncu transfer etti

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale Belediyespor 6 oyuncu transfer etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 13:11

Belediyespor, Ereğli Belediye'den Aslı Yılmaz, Salihli Belediyespor'dan Ayşe Gürel, Tireboluspor'dan Aysun Üstün, Rota Koleji takımından Kardelen İpek Sümer ve Müge Ocakçı ile Altınoluk Belediyespor takımından Elif Boran ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Çanakkale Belediyespor'un Bayanlar Voleybol liginde yıllardır başarıyla mücadele ettiğini söyledi.

Takımın finallere kadar yükseldiğini ancak bazı nedenlerden dolayı şampiyonluğu elde edemediğini belirten Gökhan, “Bu bir mücadeledir, mücadelede performansı yakalamak ve başarı çizgisini elde etmekte çok önemlidir. Biz müsabakalarda bunu gösteriyoruz. İyi isim yapmış bir takım olarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Yeni transfer edilen oyuncuların takıma güç getireceğini belirten Gökhan, “Bu yıl 6 yeni transferimiz var. Bazıları daha önceki yıllarda da takımızda forma giymiş oyuncularımız. Bu anlamda takımımız sanki biraz daha iddialı oldu, birinci lige çıkma noktasında biraz daha hevesli hale geldi. Umuyorum ki bu iddiamızda başarılı oluruz. Tabii kağıt üzerinde ne kadar transfer yapılırsa yapılsın sonuç sahadaki başarıyla alınır. Biz de sahadaki gücümüzle hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz” diye konuştu.

İmza törenine, Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, antrenör Vedat Mekik, yardımcı antrenör Pınar Çetin, takım kaptanı Ayşe Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri ve oyuncular katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!