Campbell'ın işi bitiyor

Güncelleme Tarihi:

Campbellın işi bitiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonsporlu yöneticilerin teklifine olumlu cevap veren İngiliz golcünün transferinde son aşamaya gelindi. Campbell'ın kulübü Nottingham Forrest'ın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Haber bekliyorlar

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da kamp yaparak sürdüren Trabzonspor'da İngiliz golcü Kevin Campbell'ın transferinde son aşamaya gelindi. Yönetim ve teknik heyet İngiltere'den gelecek haberi bekliyor. Bordo mavili yöneticilerin teklifine ‘‘evet’’ diyen Nottingham Forrest'ın golcüsünün imzaya hazır olduğu öğrenildi.

Herkes iyi oynadı

E.Braunschweig maçının değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Gordon Milne, ‘‘Bence yaptığımız hazırlık maçlarının en zoruydu. Fizik ve kondisyon olarak iyi durumduayız. Maçın sonucu hiç önemli değil. Herkes iyi oynamadı ama en azından görevlerini yapmaya çalıştılar. Lige kadar iyi bir seviyeye geleceğiz’’ dedi.

Havalar çok iyi

Gordon Milne, basın mensuplarının Campbell'ın transferi ile ilgili olarak, ‘‘İngiltere'den ses var mı?’’ sorusuna esprili bir şekilde, ‘‘İngiltere'de havalar çok iyi’’ karşılığını verdi. Öte yandan denenmeye alınan gurbetçi Mustafa Turgut, Milne tarafından beğenilmedi ve geri gönderildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!