Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2012 15:00

2012 FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'ne hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

Haberin Devamı

İkinci etap kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren milli takım, Kepez Arena Spor Salonu'nda sabah idmanı gerçekleştirdi. Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde hafif koşu ve ısınma hareketleri yapan milli takım oyuncuları, daha sonra kondisyon ağırlıklı çalıştı. Akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek olan milli takım, 30 Mayıs- 1 Haziran tarihlerinde Karadağ, Japonya ve Beyaz Rusya'nın katılacağı Kepez Turnuvası'nda hazırlık maçlarını oynayacak.

Milli takım oyuncularından Tuğba Palazoğlu, ilk hedeflerinin Ankara'da yapılacak olimpiyat elemelerini geçmek olduğunu söyledi. Geçen yıl Antalya'daki hazırlık dönemi sonrası yapılan Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olduklarını hatırlatan Palazoğlu, Antalya'yı uğurlu gördüklerini ve çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Esmeral Tunçluer ise Antalya kampında kondisyona yönelik çalışma yaptıklarını belirtti. Antalya kampının önemini vurgulayan Tunçluer, "En büyük hedefimiz ve hayalimiz Türk Milli Takımı'nı olimpiyatlarda temsil etmek" dedi.

Haberin Devamı

Tunçluer, şunları söyledi: "Önemli bir yola çıktık. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımız o yönde devam eiyor. Antalya'da biraz daha tempomuzu arttırdık. Antalya'da hazırlık turnuvası da yapacağız. Turnuva hem eksiklerimizi görüp hemde rakibimizi analiz edebilme açısından önemli bir fırsat olacak."

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Antalya kampı, yarın sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!