Ç. Rizespor – Aydınspor maçı saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Ç. Rizespor – Aydınspor maçı saat kaçta oynanacak Hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 11:44

Merakla beklenen Rizespor-Aydınspor maçına sayılı gün kaldı. Peki heyecanla beklenen maç saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, ligde ikinci yarının çok zor ve mücadeleci geçeceğini söyledi.

Karaman; “Ligin ilk yarısında çok kritik maçlar kazandık. Ama özellikle sahamızda önemli puanlar da kaybettik. Yine de devreyi iyi bir puan ile bitirdik. Elbette ilk yarıda kazandığımız, kaybettiğimiz, berabere kaldığımız tüm maçların analizini yaparak gerekli dersleri aldık. Bunun ışığında ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Gerekli takviyeleri yaparak iyi bir kamp dönemi geçirmek arzusundayız" dedi.

Peki Ç. Rizespor-Aydınspor maçı saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye kupası kapsamında oynanacak Ç. Rizespor-Aydınspor maçı saat 10 Ocak 2016’da 17:00’de gerçekleşecek. Mücadele A Spor’da naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Ç. Rizespor – Aydınspor maçı saat kaçta oynanacak Hangi kanalda yayınlanacak

Karaman’dan önemli açıklamalar

Ligin ikinci yarısının çok zor ve mücadeleci geçeceğini ifade eden Hikmet Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ligin altında, ortasında ve üstünde müthiş bir mücadele yaşanacak. Ligde takımlar birbirini tanıyor ve neler yapacaklarını biliyor. Biz ikinci yarıya çok iyi hazırlanacağız. Ben zoru seven bir insanım. Elbette her takım gibi bizim de üstümüzde bir baskı olacağını biliyoruz. Biz oyundan kopmayan bir takım hüviyetinde olacağız. Zor ve sıkıntılı maçlarımız olacak ama bunların üstesinden geleceğiz. Çok büyük bir mücadeleye gireceğiz.”

Ligin ikinci yarısına Aydınspor ve Bucaspor ile oynayacakları kupa maçları ile başlayacaklarına dikkat çeken Hikmet Karaman, "Süper Lig’in ilk haftasında sahamızda Gençlerbirliği, ardın da Fenerbahçe ve Eskişehir ile karşılayacağız. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız ve Rizespor olarak sezon başında olduğu gibi 2. yarıya da iyi başlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız. Ara transfer döneminde alacağımız oyuncuların transferini de bir an önce gerçekleştirmek istiyoruz. İkinci yarının bizim adımıza iyi geçeceğine inanıyorum" diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!