Büyükçekmece'de dağ bisikleti heyecanı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Büyükçekmecede dağ bisikleti heyecanı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 13:26

Büyükçekmece 1. Gençler Dağ Bisikleti Yarışı yarın Salcano'nun sponsorluğu ile Kültür Park'ta yapılacakBüyükçekmece 1. Gençler Dağ Bisikleti Yarışı yarın Salcano'nun sponsorluğu ile Kültür Park'ta yapılacak.

Haberin Devamı

İstanbul'un deniz ve göl manzaralı ilçesi Büyükçekmece'nin ilk dağ bisikleti yarışı Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na da büyük destek veren Salcano Bisiklet sponsorluğunda Büyükçekmece Bisiklet Kulübü organizasyonuyla yapılacak. Salcano 1'inci Gençler Dağ Bisikleti Yarışı 17 Mayıs Pazar günü tarihi Mimarsinan Köprüsü'nü de kapsayacak şekilde Büyükçekmece Kültür Park'ta gerçekleşecek.

Büyükçekmecede dağ bisikleti heyecanı başlıyor


Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenecek olan dağ bisikleti yarışı Gençler ve Yıldızlar (1997-1998 doğumlu kızlar ve erkekler ile 1999-2000 doğumlu kızlar ve erkekler) olmak üzere toplam 4 kategoride ödüllü olarak koşulacak. Parkur mesafesinin 3,2 km olduğu, kızlar kategorisinin 2, erkekler kategorisinin ise 3 tur üzerinden mücadele edeceği yarışın başlangıç saati 10.30, ödül töreni ise 12.00'da gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!