Bursa'nın kozu pres

Güncelleme Tarihi:

Bursanın kozu pres
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe yenilgisini Antalya galibiyeti ile unutturmak isteyen Bursaspor'da Rasim Kara antrenmanlarda tam saha pres uygulaması yapıyor...

Savunmaya uyarı

F.Bahçe yenilgisiyle UEFA yolunda yara alan Bursaspor, Antalyaspor'u deplasmanda presle boğmayı hedefliyor. Hafta başından bu yana yapılan idmanlarda tam saha pres yapılması için futbolcuları uyaran Teknik Direktör Kara, son maçta formsuz görünen savunma oyuncularının da dikkatini çekti.

Kara memnun

Son iki haftadır yedek soyundurduğu yıldız futbolcusu Baliç'le dün özel olarak ilgilenen ve takımdaki moral bozukluğunu gidermeye çalışan Kara, forma mücadelesinin kızışmasından memnun göründü. Yıldırım Belediyesi ile oynanan özel maçta formda görünen yeşil beyazlılar, birbirinden güzel 5 gol birden attı.

Futbolcular hırslı

Gökhan bu maçta attığı iki golle dikkat çekerken, diğer goller Okan, Berkan, Pollen'den geldi. Antalyaspor'dan kiralanan Cafer'in de çok hırslı olduğu gözlendi. Yeşil beyazlı futbolcular, Antalya galibiyetiyle taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini, Bursa'ya galibiyetle döneceklerini söyledi.

Kart bolluğu

Geçen sezon 34 karşılaşmada 44 sarı, 2 kırmızı kart gören yeşil beyazlılar, bu sezon 27 maçta 49 sarı 6 kırmızı kart gördü. Geçen sezon 9 sarı kartla en hırçın futbolcu olan Baliç, bu sezon 2 sarı kart gördü. Kaptan Adnan 8 sarı kartla en fazla kart gören oyuncu oldu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!