Bursa gergin

Güncelleme Tarihi:

Bursa gergin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

YeŞİl beyazlI takımın dünkü idmanında teknik direktör Yılmaz Vural ve futbolcular oldukça sinirli görünürken, foto muhabirleri ve kameramanlar idman sahasına sokulmadı.

LİGİN bir haftalık devre arası tatiline girmesine rağmen antrenmanlarını sürdüren Bursaspor dün Vakıfköy Tesisleri'nde çalıştı. Dün yapılan antrenman öncesi, teknik direktör Yılmaz Vural, futbolcularıyla yarım saat süreyle görüştü. Antrenman sahasında gerçekleştirilen ve oyuncuların bir hayli sinirli oldukları gözlenen toplantının ardından, dar alanda pas ve pres çalışması yapan yeşil beyazlılar, daha sonra kondisyon artırıcı çalışmayla antrenmanı tamamladılar.

MUHAMMED GİTTİ

Sakatlığı süren Ömer, hasta olan Deniz ve Şenol ile önceki gün annesi vefat eden Ufuk'un katılmadığı antrnmanda, Faslı oyuncu Muhammed ise koşu yaptı. Bu arada, Vural'ın talimatı üzerine antrenman sahasına girmelerine izin verilen foto muhabirleri ile kameramanlar dün görevlerini diğer basın mensuplarıyla birlikte saha kenarındaki tribünde yaptılar.

Öte yandan, sezon başında büyük umutlarla Erzurumspor'dan transfer edilen ancak kendisinden bekleneni bir türlü veremeyen Faslı oyuncu Muhammed, ülkesinin milli takımına çağrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!