Buraya sultan olmaya geldim

Güncelleme Tarihi:

Buraya sultan olmaya geldim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2007 00:00

Vakıfbank Güneş Sigorta Voleybol Takımı’nın Finli fotomodel smaçörü Riikka Lehtonen, "Biz Finliler balık zengini bir ülkeyiz ama Boğaz’da yediğim balığın tadını unutamıyorum" dedi.

"HAYAL ettiğim İstanbul’da oynamak en büyük mutluluğum" diyen Vakıfbank Güneş Sigorta Voleybol Takımı’nın Finli fotomodel smaçörü Riikka Lehtonen bu kentimize hayran kaldı. Takım menajeri ve sevgilisi ile Boğaz’da yat gezisi yaptı, Ortaköy’den Asya’yı dürbünle izledi. Uzun süre Boğaz’ın güzelliğine daldı, gitti. Daha önce üç kez Türkiye’ye geldiğini ancak yöneticilerinin şehir gezisine yeterli zaman ayırmamaları üzerine İstanbul’u doyasıya göremediğini belirten Finli güzel voleybolcu, "Voleybolun Sultan’ı olmak için Türkiye’ye geldim. Vakıfbank Güneş Sigorta’yı şampiyon yapmak için de İstanbul’dayım" dedi.

Güzelliği ile pek ilgilenilmesini istemeyen Finli voleybolcu teknik kimliğini şöyle açıkladı:

Takım oyuncusuyum

"En iyi tarafım voleybolla ilgili her şeyi yapabilmem, komple bir oyuncu olmamdır. Çok iyi bir takım oyuncusu olduğumu düşünüyorum. Genel olarak çabuk topla kombinasyon yapmaktan hoşlanırım. Gerçek oyun pozisyonum 2 numara olmasına karşın, ihtiyaca göre 4 numarada da yararlı bir oyuncuyum. Brezilyalı antrenörümüzün oyun sistemini kendi oyun sistemime çok yakın görüyorum. Ayrıca iyi bir arka alan oyuncusu olduğumu da düşünüyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!