Burak'a tam not

Güncelleme Tarihi:

Buraka tam not
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.Saray'ın 20 günlük İsviçre ve Almanya kamplarında üç futbolcu dikkatleri çekti. Emre ve Tugay'ın yanı sıra Kartalspor'dan transfer edilen Burak, yüksek top tekniği ve fiziği ile Terim'in gözüne girmeyi başardı.

Emre'nin tekniği yüksek

G.Saray'ın bugüne kadarki gerek idmanlarında, gerekse hazırlık maçlarında üç futbolcu Terim'in gözüne girmeyi başardı. Bu futbolcular Emre, Tugay ve genç Burak... Emre, günden güne tecrübesini, mücadele gücünü artırıyor ve kendine güvenini sağlıyor. Tekniği yüksek olan bu oyuncu, artık cesaretle gol yollarına giriyor ve son vuruşları yapmaya çalışıyor.

Terim'in yeni kozu

Kartalspor'dan transfer edilen Burak ise, İsviçre kampının ilk göze batanıydı. Top tekniğinin yüksek olması önde gelen meziyeti. Bundan önce oynadığı takımda gerçek anlamda idman yapmaması onun aleyhine, ancak 1977 doğumlu bu futbolcu kısa sürede toparlanacağa benzer. 20 günlük kamp boyunca fiziğini güçlendirdi.

Tugay kendini buldu

Tugay'ın Bochum maçında Emre'ye verdiği bir pas vardı ki, görülmeye değer. Bu Tugay'ın kalitesini gösterir. Tugay, uzattığı sarı saçları ile Arjantinlilere benziyor. Çalışmalarda o kadar istekli ki, sanki bu yıl transferi varmış gibi. Orta sahada başarıyla oyun kuruyor, hücumda forvetin arkasında yer alıyor.

G.Saray- Tirol

G.Saray, Avrupa kampındaki 6. hazırlık maçını bugün Avusturya 1.Ligi'nin güçlü takımlarından FC Tirol ile oynuyor. İki bin seyirci kapasiteli Imst Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak. Mücadele Show TV'den naklen yayınlanacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!