Bundan sonra böyle olacak

Güncelleme Tarihi:

Bundan sonra böyle olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 17:43

Şeyda Coşkun’la otelde çekilen görüntüleriyle gündeme gelen Ergin Ataman, önceki gün Bebek’te kendisini fotoğraflayan muhabiri polise şikayet etti. Ataman, basın mensuplarını uyardı: “Bundan sonra kimse benden izin almadan fotoğrafımı çekemez.”

Haberin Devamı

ÜNLÜLERİN yaşam koçu olarak anılan Şeyda Coşkun’la bir otelin güvenlik kameralarına yansıyan ve o görüntüleriyle günlerce gündemde kalan Galatasaray Basketbol Antrenörü Ergin Ataman, gazetecilere karşı tepkili. Coşkun’la aşk yaşadığı iddiasını yalanlayan Ataman, önceki gün Bebek’te fotoğraflarını çeken Vatan gazetesi muhabiri Umut Ünver’le sürtüşme yaşadı. Yardımcılarıyla spor yaparken görüntülendiğini fark eden Ataman, önce Ünver’e tepki gösterdi, ardından karakola gidip muhabiri şikayet etti. Ataman’ın şikayeti üzerine bir polis memuru Bebek’e gidip Umut Ünver’i karakola çağırdı. Karakolda verdiği ifadede Ataman’ın kendisine küfür ve hakaret ettiğini ileri süren Ünver de ünlü antrenörden şikayetçi oldu.

ÖNCE İZİN ALACAKSINIZ
Karakoldan ayrıldıktan sonra dışarıda bekleyen basın mensuplarına açıklama yapan Ergin Ataman, bundan sonra kendisinden izin almadan görüntülerini çekenleri şikayet edeceğini söyledi: “Beni iznim olmadan çekemezsiniz. Böyle bir özgürlüğünüz yok. Ben spor adamıyım, bundan sonra spor sahaları dışında özel yaşamımla ilgili her türlü tacize karşı yasal haklarımı kullanacağım. Bugün de bir arkadaşınız, benim ısrarlı bir şekilde ‘Çekme’ dememe rağmen fotoğrafımı çekti, ben de şikayetçi oldum. Basketbol sahasına bile röportaj almak isteyenler önce izin alıyor. Fotoğrafımı çekmek istiyorsanız, şu anda burada olduğu gibi benden izin alacaksınız. Türkiye bir hukuk devleti. İzin almadığınız takdirde hakkımı sonuna kadar kullanacağım.”

Küfür etmedim
Ergin Ataman, Umut Ünver’e küfür ve hakaret ettiği iddiasına da şöyle yanıt verdi: “Yanımda arkadaşlarım vardı. Her ikisi de şahittir, ben küfür etmedim.”
Daha önce birlikte spor yaparken görüntülenen Şeyda Coşkun ve Ergin Ataman, dün aynı dakikalarda Bebek’teydi. Bunu haber alan gazetecilen hemen Bebek’e akın etti. Gazetecileri gören ikili bu kez birlikte spor yapamadı.

Haberin Devamı

                                                  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!