Bülent Doğ: NBA yıldızlarının seks alemleri

Güncelleme Tarihi:

Bülent Doğ: NBA yıldızlarının seks alemleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2001 00:00


Bülent DOĞ
Haberin Devamı

ABD'de striptiz kulübü sahibi Steve Kaplan hakkında yürütülen soruşturmada seks alemlerine adı karışan NBA yıldızları kervanına her gün yenisi ekleniyor. Kaplan'ın eski yıldız Dennis Rodman'ın otel odasına seks yapmaları için iki danscı gönderdiği, Rodman'ın 1996-98 arası Gold Club'ın müdavimlerinden olduğu belirtiliyor. Knicks'in eski yıldızları Patrick Ewing, John Starks ile Reggie Miller'ın da striptizcilerle seks partilerine katıldıkları, Jerry Stackhouse ve Terrell Davis'a da dansçıların kulüpte oral seks yaptıklarına değiniliyor. John Wallace, Walter McCarty ve Dante Jones için de 1997'de şov ve seks partileri düzünlediğini belirten tanıklar, son olarak Raptorslı Antonio Davis'in de kulübün gediklilerinden olduğunu, Kaplan'ın bu yıldıza da seks için dansçılar gönderdiğini söyledi.

Tek böbrekli ABD'li Lisa Ann Horst tehlikeli sporlarla dünyaya meydan okuyor. Küçük yaşta geçirdiği ciddi rahatsızlığının ardından tek böbreği alınan ve yeniden hayata bağlanan Lisa, 7 yaşında golfle tanışmış. 9 yaşında katılmaya başladığı turnuvalarda bir çok birincilikler elde eden Lisa, LPGA profesyonel golf öğretmenliği yapıyor. Golf eğitimi üzerine bir kitap da yazan Lisa'nın en büyük tuktusu ise dağcılık ve kayak. Amerika ve Avrupa'da bir çok tırmanışı gerçekleştiren 34 yaşındaki Lisa, hobi olarak mankenlik de yapıyor.

Williamslar'ın arasına kara kedi girdi

Tenis kortlarının başarılı kardeşleri ABD'li Venus ve Serena Williams'ın arasına kara kedi girmiş. Venus, Fransa Açık'tan ilk turda sürprizle elenince hemen Paris'ten ayrılmış, Serena birlikte katılacakları çiftler mücadelesinden de çekilmişlerdi. Serena tek başına kaldığı Paris'te ancak çeyrek finale kadar çıkabildi. Serena daha sonra 'Kavga etmedik. En son 6 yaşındayken kavga etmiştik' dese de iki kardeşin arasının açıldığı söyleniyor.

Dilini tutamayıp 'Spastik' dersen

Sporcuların zaman zaman kontrolsüzce dudaklarından dökülen sözler başlarını derde sokuyor. Son örnek Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda yaşandı. 1 ve 4. tur maçları sırasında Avustralyalı Lleyton Hewitt, aleyhine kararları nedeniyle hakemleri hedef alarak 'spastik' diyince, 1000 dolar para cezasına çarptırıldı. Hewitt her ne kadar 'Farkında değilim, özür dilerim' dediyse de TV'den de duyulan bu sözleri kolay unutulacak gibi değil. Avustralya'daki Spastik Özürlüler Merkezi Başkanı Rob White, '20 yaşındaki Hewitt, gençlerin örnek aldığı bir sporcu. Biz kamuoyunda beyin özürlülüre bakışı değiştirmeye çalışıyoruz. Kınadığımız Hewitt, gelsin beyin özürlülerin neler yapabildiklerini görsün.' dedi.

Pistte yeni kurallara öfke

Uluslararası Amatör Atletizm Federasyonu'nun (IAAF), hatalı çıkış başta olmak üzere, denemeye başladığı yeni kurallar ünlü atletlerden büyük tepki görüyor. Yeni kurallara göre, sprinterler 1 hatalı çıkış yaparsa diskalifiye olacak, sırıkçılar her yükseklikte 3 yerine 2 atlayış, diskçiler ve çekicciler ise 6 yerine 4 atış yapacak. 100 metrenin ünlü sprinteri Marion Jones, yeni uygulama için 'Komik. Hatalı çıkış yaparsak bittik. Peki 3 yıldız atlet de hatalı çıkış yapıp diskalifiye olursa, merakla yarışı bekleyen insanlar büyük hayal kırıklığı uğramayacak mı?' dedi. Jones, Maurice Greene, Stacy Draglia, Christine Aaron, Allen Johnson, Ato Boldon gibi ünlü isimlerin bulunduğu 47 atlet, IAAF'ye Ağustos'ta oylanacak kural değişikliğine karşı olduklarını belirten imzalı bir dilekçe gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!