"Bu zor görevi başaracağız"

Güncelleme Tarihi:

Bu zor görevi başaracağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2012 17:03

A Bayan Milli Takım 2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Kıta eleme müsabakalarının hazırlıklarını Ankara´da sürdürüyor. Ay-Yıldızlı takım, günün ilk antrenmanını iki grup halinde yaptı.

Haberin Devamı

Antrenmandan sonra kamp ve elemelerle ilgili görüşlerini aldığımız Eda Erdem ve Büşra Cansu işlerinin zor olduğunu, fakat kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Avrupa´nın en iyi takımları ile mücadele edeceklerine vurgu yapan Milli Yıldız Eda Erdem şu görüşleri paylaştı:

"İşimiz zor, hazırlanmak için fazla zamanımız yok. Buna rağmen evsahibi olmanın avantajını kullanıp Ankara seyircisinin de desteğini arkamıza alarak, bu gruptan çıkacağımıza inancımız tam. İyi bir takımız, uyumluyuz, inanıyoruz; bu zor görevi başaracağız."

Büşra Cansu: Salonumuz uğurlu

A Bayan Mill Takımımızın yıldızlarından Büşra Cansu, Olimpiyata gitmek için tek şansları olduğunu hatırlatarak, "Bu şansı kaçırmak istemiyoruz" dedi.

İşlerinin zor olacağını bildiklerini ifade eden Büşra Cansu Ankara seyircisi ile birlik olarak uğurlu Başkent Voleybol Salonunda ellerinden gelen herşeyi sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Çetin geçen bir lig maratonunu geride bıraktıklarını, tam olarak dinlenemediklerini ifade eden Büşra Cansu, "Bunların bir önemi yok. İnandık ve hırslandık. Kolay olmayacak ama Londra´da olmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!