"Bu takımın yıllarca ligde olması lazım"

Güncelleme Tarihi:

Bu takımın yıllarca ligde olması lazım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2012 17:49

Royal Halı Gaziantep BŞB.’nin başındaki ilk maçında Türk Telekom galibiyeti tadan Cem Akdağ, çok iyi bir organizasyonla karşılaştığını söyledi.

Haberin Devamı

basketdergisi.com'a özel açıklamalar yapan Akdağ, şunları söyledi:

- Royal Halı Gaziantep takımının kaliteli insanlardan kurulu bir yönetimi var. Mükemmel bir organizasyon kurmuşlar. Yöneticiler bu iş için çok heyecanlı. Çok güzel bir salonumuz var. Türkiye’nin arzuladığı bir organizasyonumuz var. Bunlar beni etkiledi. Bu takımın yıllarca Beko Basketbol Ligi’nde kalmasını sağlamamız gerek. Bu çabayı vermek için buradayım.

- İlk 6 takımdan sonra baktığımızda çok büyük bir eksiğimiz yok. Tek eksiğimiz tecrübe. Biraz zamana ihtiyacımız var. İyi bir kadromuz var. Bir-iki rötüş yapmak durumundayız. Takviyeyi belki gündemimize alabiliriz. Ancak herkesi görmeden takviye yapmayı düşünmüyorum. Telekom maçında oynamayan ve beklenti içinde olduğum oyuncular var. Herkesi iyice tanımam gerekiyor. Ancak sondan sonra transfer düşünebilirim.

Haberin Devamı

- Telekom maçında hücumda oyuncuların bireysel özelliklerini ön plana çıkardığımız için zorluk yaşamadık. Savunmada biraz da oyuncuların bilgileriyle rakip takıma bir organizasyon yaparak sonuca gittik. Biraz daha geniş kadroyla maçın sonuna kadar aynı güçte mücadele etmemiz lazım.

- Sistemimiz Galatasaray’dakiyle aynı olmaz. Oyuncu yapısı farklı. Çok ciddi hücum gücüne sahip oyuncularımız var. Nasıl bir sistemle mücadele edeceğimiz ortaya çıkacaktır. Yine göze hoş gelen bir oyunla sahada olacağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!