"Bu sezon saygı görmedik"

Güncelleme Tarihi:

Bu sezon saygı görmedik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2012 11:47

Fenerbahçe Ülker’in kaptanı Ömer Onan, sezonu erken kapatmalarını değerlendirerek kariyerinde ilk kez çeyrek finalde veda ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Onan, “Bir öz güven eksikliği oluştu, kimyamızı bulamadık. Avrupa’da, Türkiye’de savunma yapamadığınız sürece şansınız kalmıyor. İstediğimiz sertliğe gelemedik. Sezon sonuna doğru bunu değiştirebilir miyiz dedik. Mücadele ettik. Ciddi hakem hatalarıyla karşılaştık. Bu sezon hiç saygı görmedik. Bu takım son 5 sezonun 4'ünü şampiyonlukla bitirdi. Her sene de şampiyon olamayız. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ligi normal sezonda 5. bitirmek de kötüydü. Fenerbahçe Ülker sonuçta devam edecek ve her zaman zirvede olacaktır. Bu sezondan herkes üzerine düşen dersleri çıkaracaktır. Kişileri suçlamaktan ziyade sorumluluğu üzerimize almamız lazım. Hepimizin bu sorumluluğu almamız lazım. Yapamadık, herkesten özür dileriz.”

Ömer, bu sezon yeterince saygı görmedikleri ifadeleriyle ilgili yöneltilen soruya, ”Geçen süreçte öyle şeyler oldu ki, şike olayları başladığı zaman basketbola da sıçratılmaya çalışıldı. Recep ağabeyin ismi karıştı. Saçma sapan şeyler ortalığa çıktı. Hiçbir şey yokken, ‘Burada da mı bir şey var?’ diye konuşulmaya başlandı. Bu, hakemler üzerinde de baskı oluşturmuştur. Hakem arkadaşlarla 15 senedir hep birlikteyiz. Ben onların kötü ve art niyetli olduklarını sanmıyorum. Bu yaşanan süreçten onlar da etkilenmiştir. Biz şampiyonluklarımızda üstün oyunlarımızla kazanmışızdır. Bu süreç hakemler üzerinde bir baskı yaratmış olabilir. Bunun için söyledim. Bu sene 5. bitirmemiz de onları etkilemiş olabilir” cevabını verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!