Bu sese kulak verin

Güncelleme Tarihi:

Bu sese kulak verin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarların davranışını eleştiren Atilla Donat, ‘‘Yönetim oturmuş konuşmuş, tribünler onların bilgisi dahilinde hazırlanarak organize olmuş. Bunlar Ali Sami Yen'de de oldu. Ancak bu boyuta gelmedi’’ diye konuştu.

Kontrolden çıkıyor

Galatasaray Kulübü ikinci Başakanı Atilla Donat, olayları kınadıklarını belirterek,‘‘Fenerbahçe Stadında yaşanan son olaylar büyük bir faciaya meşale tutuyor. Olaylar kontroldan çıkıyor. Bir an evvel oturup, elbirliğiyle facia gelmeden gereken önlemlerin alınması şart oldu’’ dedi.

Kabahat yönetimin

F.Bahçe stadında yaşanan olayları taraftarlar tek başına yapamayacağına temas eden Donat,‘‘Yönetim oturmuş konuşmuş, tribünler onların bilgisi dahilinde hazırlanarak organize olmuş. Bunlar Ali Sami Yen'de de oldu. Ancak bu boyuta gelmedi’’ diye konuştu.

Öneri vereceğim

Stat anarşisinin hortlamaması için yönetim kuruluna öneri vereceğini ifade eden Donat şöyle devam etti: Fenerbahçe ile elbirliği yaparak, bu olayların facialar olmadan oturulup konuşulması gerekir. Avrupa Kupalarında başarılı olmak istiyorsak, bir an evvel noktanın konması gerekir.''

Zor duruma düştük

Donat F.Bahçe karşısında elde edilen 2-2'lik beraberliğe üzüldüne temas edez sözlerini şöyle tamamladı: Çok zor duruma düştük. Fazlası da gelebilirdi. Taffarel'in yediği ikinci gol inanılmaz. Vedat'ın yaptığı hata ise büyük. Hataları değerlendirip, gerekli tedbiri alacağız.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!