“Bu mağlubiyeti zamanla telafi edeceğiz”

Güncelleme Tarihi:

“Bu mağlubiyeti zamanla telafi edeceğiz”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 17:53

Hentbol Erkekler Süper Ligi ilk hafta karşılaşmasında Çankaya Belediyesi ANKA'ya 33-30 yenilen İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Metin Parlak, “Bu mağlubiyeti zamanla telafi edeceğiz” dedi.

Metin Parlak, yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini, ancak bu süreçte hazırlık maçı yapmamalarının önemli bir eksiklik olarak ortaya çıktığını ifade etti.

Bunu Çankaya Belediyesi ANKA karşısında gördüklerini kaydeden Parlak, “Ancak, lig uzun bir maraton. Bu genç takımımız, gün geçtikçe daha iyi olacaktır. Geçen sezona göre daha istekli, arzulu, koşan ve mücadele eden bir görüntü çizdik. Seyircimiz önünde kazanmak isterdik, ama olmadı. Bu mağlubiyeti zamanla telafi edeceğiz” dedi.

Parlak, karşılaşmanın hakemleri Yunus Tokmak ve Serdar Özen'in performansından memnun olmadıklarını da dile getirerek, “Avrupa'da görev yapan bu iki genç hakemimiz maalesef iyi bir yönetim gösteremedi. Maçın kırılma anlarında yanlış kararları bizim oyun disiplinimizi de bozdu. İlerleyen haftalarda bu tip sonuçlarla karşı karşıya kalmak istemiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!