Bu maçta kaç gol olur?

Güncelleme Tarihi:

Bu maçta kaç gol olur
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 15:26

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde bu akşam, son Dünya Şampiyonu Almanya, Cebelitarık'ı konuk edecek. Dünya şimdi şu sorunun cevabını merak ediyor: Bu maçta kaç gol olur? Zira maçın sonucu o kadar belli ki, İddaa bile programa koymadı!

Haberin Devamı

UEFA Euro 2016 eleme mücadelelerinde 4. hafta maçları bu akşam oynanacak. Sonucu en çok merak edilen maçların başında ise Almanya ile Cebelitarık arasında oynanacak D grubu mücadelesi geliyor.

Sahaya as oyuncularıyla çıkacak olan Almanya büyük bir zaferle kötü geçen ilk maçların etkisini üzerinden atmayı hedefliyor. Gruba İskoçya galibiyetiyle başlayan ancak Polonya karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyet ve İrlanda Cumhuriyeti beraberliği Almanya’da moralleri oldukça bozdu.

Bu maçta kaç gol olur


Oynadıkları üç maçtan dört puan alan takım grupta 3. sırada yer alırken Cebelitarık sıfır puanla son sırada bulunuyor. Polonya ve İrlanda’ya 7-0, Gürcistan’a 3-0 yenilen Cebelitarık grupta henüz gol kaydedemedi.

Bu maçta kaç gol olur

Haberin Devamı

Değerleri arasında büyük farklar olan iki takımın mücadelesinde futbolseverler şimdiden kaç gol atılacağını hesaplamaya başladı. Sadece 1 milyon değere sahip olan Cebelitarık ile tarihinde ilk kez karşılaşacak olan son dünya şampiyonu Almanya’nın değeri ise 417 milyon Euro’yu buluyor.

BU MAÇ İDDAA PROGRAMINDA YER ALMIYOR, ÇÜNKÜ...

Almanya-Cebelitarık mücadelesi, sonucu baştan belli bir müsabaka olarak görüldüğü için İddaa tarafından programa alınmadı.

Yabancı bahis siteleri ise, bu maça 9 handikap veriyor. Cebelitarık'ın gol atmasına ise 1'e 10 veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!