Bu maçlar kaçmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu maçlar kaçmaz
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 14, 2007 12:42

İddaa uzmanı Genco Boran, kupa maçlarını değerlendirdi; sizin için 1'e 16 veren bir kupon yaptı.

Haberin Devamı

221 CSKA MOSKOVA-M.HAIFA 1 1.25
Şampiyonlar Liginden talihsiz bir biçimde elenen CSKA Moskova gözünü UEFA Kupasına dikti. Bu kupayı 2004-2005 sezonunda kazanan CSKA Moskova bu sene Şampiyonlar liginin zor gruplarından birinde 8 puan alarak UEFA'da oynamaya hak kazandı. CSKA'nın önemli oyuncuları Wagner Lowe ve Gusev sakat. Ara transfer döneminde Oliç'i Hamburg'a kaptıran CSKA Caner'le kadrosunu güçlendirdi. Evsahibi bu maçın favorisi.

223 B.LEVERKUSEN-BLACKBURN 1 1.95
Bu 2 takımın oynadığı futbolu karşılaştırsam Blackburn'ün bu maçta istediği skoru alması bana daha muhtemel geliyor. UEFA maçlarında Blackburn çok ağır basıyor fakat Blackburn takımında çok önemli eksik oyuncular var; Ooijer, Savage, Pedersen ve Derbyshire sakat. Bu eksiklerle Blackburn ne kadar direnebilir? Leverkusen'de Juan, Roque Junior ve Barnetta sakat. Ramelow'un durumu belirsiz. Normal koşulda sürpriz arayabileceğim bu maçta eksiklerinden dolayı Blackburn'e güvenemiyorum.

Haberin Devamı

226 W.BREMEN-AJAX 1 1.45

UEFA Banko:
226 W.Bremen-Ajax  1 1.45
233 Benfica-D.Bükreş  1 1.45
331 Braga-Parma  1 1.80
332 Lens-Panathinaikos 1 1.55

Haftaiçi Sürpriz:
223 B.Leverkusen-Blackburn 1 1.95
234 Bolton-Arsenal  1 2.90
326 S.Bükreş-Sevilla  1 2.90


UEFA Kupasının en güçlü takımlarından W.Bremen ligde son iki hafta yenildiyse de bu maçın mutlak favorisi.. Ajax'lı defans oyuncuları Emanuelson, Vermaelen iki maçtada forma giyemeyecek. Grygera ve George Ogararu ilk maçta yok. Ara transfer döneminde alınan Davids'de oynayamaz. Ajax'ın yeni yıldızı Huntelaar sakatlığından dolayı maça yedekler arasından baÅŸlayabilir. Bremen'de Kaptan Frank Baumann, Owomayela ve Klasniç'in sakatlıkları devam ediyor.Â

231 AEK-PSG  -2.5 1.45
Gecenin zor maçlarından biri. Yunan temsilcisi çok formda evinde de çok gol atan bir takım. PSG ise Le Guen yönetiminde iyi skorlar almaya başladı ama AEK'dan iyi bir netice ile dönebileceklerini sanmıyorum. PSG'nin Monaco'yu 4-2 yendiği maçın 80.dakikasında skor 2-1 iken Monaco penaltı kaçırdı ve 1 dakika sonra PSG skoru 3-1 yaptı. Skorun 4-2 olması (4.gol ofsayt) kimseyi yanıltmasın, Monaco maçın hakimiydi. AEK evinde oynadığı son 3 maçında 9 gol attı (3'ü Olimpiakos'a). Monaco'da defansın önemli oyuncusu Yepes yok. AEK'da ise sakatlar can sıkıyor; Dellas, Alexopoulos, Panayiotis, Fin'li Hetemaj, Brezilya'lı Emerson ve Arjantin'li Pautasso yok. Kupa maçı olmasından dolayı 2 takımda temkinli olacaktır. 2.5 gol altı ilk tercihim, AEK galibiyet sürpriz adayım.

Haberin Devamı

233 BENFİCA-D.BÜKREŞ 1 1.45
Benfica takımı kendi liginde ÅŸu aralar iyi skorlar almıyor olsa da bu maçın favorisi. Takımda hiç eksik yok. Rakip Dinamo BükreÅŸ ise liginde hala lider. Ara transfer döneminde takımın gol kralı Ionel Ganea'yı Rapid BükreÅŸ'e kaptırdılar. Yine ara trasnfer döneminde Fiorentina'da oynayan kaleci Lobont'u aldılar. D.BükreÅŸ'i BeÅŸiktaÅŸ ile oynadığı maçtan biliyoruz, bu takım kesinlikle Benfica'ya rakip olamaz.Â

234 BOLTON-ARSENAL 10 1.47
İngiltere Federasyon Kupası "tekrar" maçı. İlk maçtaki alınan skorun bir önemi yok. Bu maçı kazanan yoluna devam edecek, maç hangi skorla berabere biterse bitsin uzatmalara geçilecek. Uzun bir aradan sonra Ljungberg ve Hleb kadroda fakat Henry ile Lehmann dinlendiriliyor, Gallas ve Eboue sakat, Senderos cezalı. Bolton'da Kevin Davies ve Abdoulaye Faye yok. Bolton Arsenal'e çok ters gelen bir takım özellikle Reebok stadında. Bu maçta 10 cifte şans hatta sürpriz arayanlar direk 1 oynayabilir.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!