Bu gidişe sen dur dersin Erman Hocam!

Güncelleme Tarihi:

Bu gidişe sen dur dersin Erman Hocam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2009 00:00

Toronto, Charlotte’dan 35 sayı fark yedi. Ya koç Triano bu işe çözüm bulacak, ya Raptors yönetimi maçlara PAF takımıyla çıkacak, ya da Erman Hoca’yı Amerika’ya yollayacağız.

Haberin Devamı

HİDO ve arkadaşları öyle bir sopa yediler ki Charlotte deplasmanında, bu utanç adama bir daha top oynatmaz. Oralara gidip 35 sayı fark yemek için bu kadar yatırım yapmanın ne lüzumu var? Herhangi bir kadro kursan da ancak bu denli rezil olabilirsin cümle aleme; 116-81.
Raptors takımı Indiana önünde sıkı hücum edip kazanmıştı. Ancak bu beyzadelerin oyunda “savunma” diye bir şey olduğunu hatırlaması lazım. Şutları girmeyince top mop oynamıyorlar. Bütün NBA camiası sezon başından beri aynı şeyi söylüyor, arkadaşlar umursamıyor. Ya koç Triano bu işe çözüm bulacak, ya Raptors yönetimi maçlara PAF takımıyla çıkmakla tehdit edecek kadroyu, ya da daha etkili bir söylem için Erman Hoca’yı NBA yorumlamak üzere Amerika’ya yollayacağız. Gerçi bir yandan da tebrik etmek gerek Raptors’ı, sayelerinde bol bol havada uçan Gerald Wallece ve enfes Charlotte hücumları seyrettik.
Ersan’lar bir alem
Misal, Houston Rockets da ağır fark yedi geçen akşam. Ev sahipliği yaptıkları Dallas bunları bir güzel benzetip gitti; 130-99. Ama Rockets’ın mazereti çok. Bir kere zaten kadroları kısıtlı, yıldız oyuncuları Yao Ming ve Tracy McGrady bu sezon sakatlık yüzünden forma giyemiyor. E karşılarında da bu sezon iyiden iyiye psikopata bağlamış Nowitzki, Tery ve Kidd var. 31 sayı fark yediler belki, lakin gördünüz işte, olabilir deyip geçiştirebiliyoruz.
Ersan’lar da bir alem. Milwaukee Bucks da gitti, Hornets deplasmanında kaybetti uzatmada; 102-99. Velhasıl Ersan’ın 5 sayı, Brandon Jennings’in 15’te 4 isabetle 14 sayıyla oynadıkları oyunu kazanamadılar.

Haberin Devamı

Iverson emekli oluyor!

NBA yorumcusu Stephen Smith’in web sitesinde, Iverson’ın ağzından bir yazı yayınladı. 10 kez All-Star seçilen, NBA’in gelmiş geçmiş en iyi skorerlerinden Allen Iverson, hayranlarına “bu oyunu bırakıyorum” mesajını gönderdi. Geçen sezon Detroit Pistons’ta forma giyerken yedek soyunduğu için arıza çıkaran Iverson, bu sezon Grizzlies ile anlaşmıştı.

TOPLU SONUÇLAR

Charlotte-Toronto: 116-81
New Orleans-Milwaukee: 102-99
Indiana-LA Clippers: 86-73
Boston-Philadelphia: 113-110
Orlando-Miami: 98-99
Detroit-Cleveland: 88-98
Houston-Dallas: 99-130
S.Antonio-Golden States: 118-104
Phoenix-Memphis: 126-111
Minnesota-Denver: 111-124
Portland-New Jersey: 93-83
Sacramento-New York: 111-97

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!