'Schumacher'in durumu umut verici'

Güncelleme Tarihi:

Schumacherin durumu umut verici
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 22:57

Ferrari'nin eski patronu Ross Brawn, Michael Schumacher'in sağlık durumunda umut verici bir takım işaretler olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

2012 sonunda Formula 1'e veda eden Michael Schumacher, 2013 Aralık ayında kayak yaptığı sırada kaza geçirerek başından ciddi şekilde yaralanmıştı. Uzun süre komada tutulan ve Cenevre'deki evinde rehabilitasyona tabi tutulan Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yok.

Ailesi Schumacher'in durumunu gizli tutarken, Alman pilotun avukatı, Schumacher'in yürüyebildiği haberlerini yalanladı.Michael Schumacher'e yakınlığıyla bilinen Ross Brawn, Schumacher'in durumunda 'umut verici' işaretler olduğunu söyledi. BBC'ye konuşan Brawn "Ailesi Michael'ın tedavi sürecini gizli tutmak istedi ve ben de buna saygı duyuyorum."

"Schumacher'in durumunda umut verici semptomlar olduğunu söyleyebilirim. Onun için her gün dua ediyorum. Bundan daha fazlasını söylemek, ailenin mahremeyeti açısından doğru olmaz."

Haberin Devamı

"Yine de bir şeyler söylemek zorundaysam Michael'ın durumu hakkında ortada çok fazla söylenti dolaştığını söyleyebilirim ki bu söylentilerin çoğu yanlış."

"Onun için her gün dua ediyorum, durumunda bazı gelişmeler olmaya devam ediyor. Umarım bir gün iyileşebilir" şeklinde konuştu.

Schumacherin durumu umut verici
 Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!