Boris Becker 'terör var' diye İstanbul'a gelmedi

Güncelleme Tarihi:

Boris Becker terör var diye İstanbula gelmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 11:29

Marka 2015 Konferansı kapsamında bugün İstanbul'da olması gereken Alman tenis efsanesi Boris Becker, 'terör ve güvenlik riski olduğu' gerekçesiyle gelmedi.

Haberin Devamı

Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, Boris Becker’in konferansa katılımıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Boris Becker ziyaretini, ‘İstanbul’da terör ve güvenlik riski’ni sebep göstererek iptal etmiştir” dedi.

Boris Becker için ödedikleri ücretin iadesini alarak sokak çocuklarının rehabilitasyonu ve eğitimi yararına kullanılmak bir derneğe bağışlayacaklarını da belirten Ayşegül Yürekli Şengör’ün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Boris Becker terör var diye İstanbula gelmedi
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi tenisçileri arasında yer alan Boris Becker'in 3 Wimbledon, 2 Avustralya Açık ve 1 ABD Açık şampiyonluğu bulunuyor.

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM İPTAL ETTİ
“Konuk konuşmacılarımızdan biri olan Boris Becker, İstanbul’da terör ve güvenlik riski olduğu gerekçesiyle Salı günü akşam saatlerinde seyahatini iptal ettiğini bildirdi. Müşterisi olduğumuz İngiltere’nin önde gelen konuşmacı ajansı Kruger Cowne gerek Becker’i ikna etmek, gerekse alternatif çözüm üretmek için bizden dün gece geç saatlere kadar süre istedi ancak sonuç değişmedi.

BECKER'E VERİLECEK PARA SOKAK ÇOCUKLARINA GÖNDERİLECEK
Marka Konferansı olarak bugüne kadar problemlerin içinde hep fırsatların yattığı inancını taşıdık. Yaşadığımız bu sorunu da bir fırsata ve bizi üzen bu olayı iz bırakacak bir faydaya dönüştürmeyi istedik. Böylece Marka Konferansı olarak Boris Becker için ödediğimiz ücretin iade alınarak sokak çocuklarının rehabilitasyonu ve eğitimi yararına kullanılmak üzere Çaba Derneği’ne bağışlanmasına karar verdik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!