Bordeaux tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Bordeaux tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Montpellier engelini de 3-1'lik galibiyetle geçip, 5 maçta 15 puanla en yakın rakiplerinin 4 puan önünde zirvedeki yerini korudu...

FRANSA Ligi'nde sezona fırtına gibi başlayan Bordeaux, Montpellier'i de 3-1 yenerek, 5 maçta 5 galibiyet ve 15 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 48. dakikada eski Montpellier'li Herve Alicarte'nin golüyle öne geçen Bordeaux, 71. dakikada Kaba Diawara ile farkı ikiye çıkardı. 76. dakikada Laurent Robert Montpellier'i umutlandırdı ancak, 90. dakikada Sylvain Wiltord bu sezonki 7. golüyle Bordeaux'un galibiyetini ilan etti.

Şampiyonluk yarışının iddialı takımı Marsilya evinde konuk ettiği Rennes ile 1-1 berabere kaldı. Florian Maurice'nin golüyle öne geçen Marsilya, Christophe Dogon'un 90. dakikada gelen beraberlik golüne engel olamadı. Marsilya ve Rennes bu beraberlikle 11'er puanla lider Bordeaux'un 4 puan gerisinde kaldılar.

Lyon, ligin yeni takımı Sochaux'u deplasmanda 2-1'lik skorla geçti. Anthony Sirufo'nun golüyle yenik duruma düşen Sochaux, Stephane Dedebant ile beraberliği yakalayınca umutlandı. Ancak İsviçreli Marco Garissi topu ağlara gönderip Lyon'u galibiyete taşıdı.

Fransa Ligi'nde diğer sonuçlar şöyle: Bastia-Le Havre: 2-0, Nancy-Paris St Germain: 0-0, Strasbourg-Metz: 0-0, Tolouse-Nantes: 2-3, Monaco-RC Lens: 2-0, Lorient-Auxerre: 1-1.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!