Boğaz şenlendi

Güncelleme Tarihi:

Boğaz şenlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2014 23:58

Erkeklerde Emre Musluoğlu, Bertuğ Coşkun’u 8 saniye ile geçti. Kadınlarda ABD’li Julie Upmeyer birinci oldu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 26. kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı gerçekleştirildi. İstanbul Boğazı’nda Kanlıca İskelesi’nden başlayan ve Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı önünde son bulan yaklaşık 6,5 kilometrelik yarışa 45 ülkeden bin 749 sporcu katıldı.
Son 4 yılın şampiyonu Hasan Emre Musluoğlu, 41 dakika 26 saniyelik derecesi ile 5. kez zirvede yer alıp rekor kırdı. İkinci Bertuğ Coşkun ise 41 dakika 34 saniye ile son 4 yarışta 3. kez ikinci oldu.

Boğaz şenlendi
Inge De Bruijin gözyaşlarına boğuldu

Efsane yüzücü De Brujin ödül verdi

Kadınlarda ABD’li Julie Upmeyer, 49 dakika 11 saniye ile birincilikte yer aldı. Beyza Kordan ise Upmeyer’in ardından 49 dakika 43 saniye ile ikinci oldu. Dereceye girenlere madalya ve kupalarını TMOK Başkanı Uğur Erdener, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Şükrü Elekdağ, Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, TMOK Yönetim Kurulu üyeleri ve Inge de Bruijn verdi.

Haberin Devamı

Prensin baldızı Boğaz’da yüzdü

İNGİLTERE Prensi William’ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kız kardeşi Pippa Middleton, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı kapsamında İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçti. Middleton, “Müthişti. Çok iyi organize edilmiş harika bir etkinlikti. Daha önce katıldığım organizasyonlardan çok farklıydı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!