Bizim mekan

Güncelleme Tarihi:

Bizim mekan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2001 00:00



Yüksel ÇAKIROĞLU
Haberin Devamı

Stat değil, sports bar

Antalya'daki Greenfields Sports Bar, maç günleri ponpon kızlar ile barmenlerin sunduğu ilginç şovlarla müşterilerine keyifli anlar yaşatıyor.

Geçtiğimiz Kasım ayında Antalya'da hizmete giren Greenfields Sports Bar, stadyum ışıkları, maç günlerinde yapılan ‘‘Gol’’ efektleri ve pompon kızlar ile müşterilerine spor zevki yaşatıyor. Türkiye'de ikinci, Antalya'da ise ilk olan spor barda, Türkiye 1'inci Futbol Ligi'nin puan durumunun yanısıra, 7 ülkenin daha futbol ligi puanları ve Basketbol Ligi'nin ilk beşinin sıralamasını gösteren panolar da bulunuyor. Sheraton Voyager Antalya Otel bünyesinde, 250 metrekarelik alana kurulu olan Greenfields Sports Bar, dev sinevizyon ekranı, langırt, elektronik dart ve değişik spor kanallarını izlemek için 5 ayrı televizyon bulunuyor. Her şeyin dört dörtlük düşünülerek yapıldığı barda her türlü içeceği ve dip soslarla sunulan snack tarzı yiyecekleri bulmak mümkün. Pazartesi günleri yapılan ‘‘Happy Day’’ partisinde yüzde 25 indirim uygulanıyor. Duvarları, eski futbol takımlarının resimlerinden lig şampiyonlarının listelerine kadar ilginç objelerle süslenen Greenfields Sports Bar'da ayrıca dekorasyon olarak yarış otomobili lastiği ve futbol kıyafetli şişme balonlar konulmuş. Sportik barda, ponpon kızların yaptığı amigo şov ile barmen Ekrem Hepeyiler'in yaptığı ilginç şovlar ise müşterilere keyifli dakikalar yaşatıyor.

150 kişilik dev bar

Türkiye'de bir benzeri İstanbul'da bulunan sportik bar 250 metrekarelik alana kurulu. Normal günlerde 16 masa, maç günlerinde ise 12 leylek masanın konulduğu barda 150 kişi rahatça eğlenebiliyor. Barda, yabancı viski ve biranın her türlü çeşidi bulunuyor.

Sportik barda, değişik sporlarla ilgilenen toplam 12 personel çalışıyor. Çeşitli lüks otellerden getirilen personel, müşterilere en iyi hizmeti vermek için çabalıyor.

Viski: 5-20 milyon

Bira:

2-4 milyon 750 bin

Cin: 5 milyon

Rakı: 3 milyon

Kokteyl: 5-10 milyon

Meşrubat:

2 milyon

Kahve:

1 milyon 500 bin

Su:

1 milyon 250 bin

Greenfields Sports Bar'ın deneyimli barmeni Ekrem Hepeyiler, şişelerle yaptığı şovla bara değişik bir hava katıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!