Bizde bir Hagi yok

Güncelleme Tarihi:

Bizde bir Hagi yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.Saray'ın Rumen yıldızına övgüler yağdıran Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp, ‘‘Del Solar için Hagi tipinde bir oyuncu diye yazılmıştı. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum’’ dedi.

Avantaj bizde

Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp, göreve başladığında, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantileyemediklerini, oysa şimdi en yakın takipçileri F.Bahçe'nin 5 puan önünde avantajlı bir durumda olduklarını söyledi. Hedeflerine yakın olduklarını, ancak yine de çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Hagi takımın yarısı

Galatasaray'ın Rumen yıldızı Hagi'ye övgüler yağdıran Alman hoca, ‘‘Hagi neredeyse takımının yarısı. Sezon başında gazetelerden Beşiktaş'a yeni transfer edilen Del Solar'ın Hagi tipinde bir oyuncu olduğunu okumuştum. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Hagi gibi bir oyuncu bizde yok’’ diye konuştu.

Gol sıkıntımız var

Gol yollarında sıkıntı çektiklerini bir kez daha yineleyen Kalli şöyle devam etti: ‘‘Bu haftaki tüm çalışmalarımız gol atmak üzerine olacaktır. Samsunspor maçında çok sayıda gol pozisyonuna girmemize karşın gol atamadık ve ben de bu maçtan sonra golcüye ihtiyacım olduğunu söyledim.’’

G.Saray iyi takım

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile G.Saray arasında oynanan maça da değinen Feldkamp, sarı kırmızılıları farklı galibiyetlerinden dolayı kutladı. Alman hoca, ‘‘G.Saray çok iyi oynadı. İyi oynayan bir takım hakkında da olumlu konuşmak gerekir.

Olaylar üzüntü verici

Bu maçta son 10 dakikada Trabzonlu taraftarların taşkınlığı nedeniyle istenmeyen olaylar yaşandı. Özellikle yardımcı hakeme yapılanlar çok üzücü. Böyle bir ortamda gazeteci veya antrenör çalışabilir mi? Maçı izlemek için statlara gelecek insanları da ürkütecek olaylar bunlar.’’

Hakemler mükemmel

Beşiktaş'ın başında bulunduğu 5 haftalık süreçte, hakemlerin kötü yönetimine rastlamadığını söyleyen Feldkamp, ‘‘Hakemlerin üzerine bu kadar gidilmemesi gerekir. 5 haftadır Türkiye'deyim, kötü yönetim görmedim. Hepsi de mükemmel maç yönetti’’ diye konuştu.

Raporumu verdim

Yeni sezonda transfer çalışmalarıyla ilgili soruları da yanıtlayan Alman teknik adam, konuyla ilgili olarak yönetim kuruluna ayrıntılı bir rapor verdiğini söyledi. Feldkamp, konuşmasını şöyle tamamladı: ‘‘Yönetime, iki hafta önce kadrodaki futbolcular hakkında tek tek rapor verdim. Yönetim kurulu da bunun değerlendirmesini yapacaktır.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!