Biz yenilsek de G.Saray’ı...

Güncelleme Tarihi:

Biz yenilsek de G.Saray’ı...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2013 00:27

Ezeli rakibini potada devirdiği maçın ardından alkışlayan F.Bahçe Ülker’in şube sorumlusu Karakaş, tartışılan konuya açıklık getirdi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Ülker, basketbolda son şampiyon Galatasaray Liv Hospital’ı yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanırken sarı lacivertlilerin ezeli rakibini alkışlaması büyük takdir topladı. Ancak akıllara şu soru da geldi: “Fenerbahçe maçı kaybetse de Galatasaray’ı alkışlar mıydı?”
Bu soruyu sarı lacivertli kulübün basketbol şube koordinatörü Nedim Karakaş’a sorduk. Karakaş, “G.Saray çok iyi oynadı. Onlar da maçı kazanabilirlerdi. İyi mücadele ettiler. Bu nedenle eğer kazansalardı yine alkışlardık. İki takım da kupayı hak etmişti” diyerek bu konuya nokta koydu.

OBRADOVIC FARKINI GÖSTERDİ

NEDİM Karakaş, yeni başantrenörleri Zeljko Obradovic’e de değinerek, Sırp koçun oyuncuları üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğunu belirtti. Maç içinde başta Melih Mahmutoğlu olmak üzere oyuncularına çok sert uyarılarda bulunan başarılı koçun bunu yaparken öğrencilerini hiçbir şekilde rencide etmediğini söyleyen Karakaş, “Tam tersine Bo McCalebb iyi savunma yaptığında da oyuncusunu onore etti. Onları hep olumlu yönde uyarıyor. Bu çok önemli bir özellik. Kendisi ile büyük başarılar kazanacağız” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan F.Bahçe’yi kutladı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, G.Saray Liv Hospital’ı yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı’nı, Başkan Aziz Yıldırım adına kulübe çektiği bir mesajla kutladı. Erdoğan mesajında, “Şahsınızda tüm Fenerbahçe camiasına sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!