Bıyıktay'dan taraftara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Bıyıktaydan taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2010 18:23

Basketbol Erkekler Avrupa Kupası ön eleme ilk maçında Almanya'nın Deutsche Bank Skyliners takımını deplasmanda 68-61 mağlup eden Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Burak Bıyıktay, rövanş maçını da kazanıp, kupada gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Bıyıktay, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, Almanya'da beklenenin altında bir performans sergilemelerine rağmen maçı kazandıkları için mutlu olduğunu kaydetti.

Yeni bir takım olduklarını vurgulayan Bıyıktay, “Takım olmak, bir anda olacak işler değil. Zaman ve çalışma gerektiriyor. Karşılaşmada hücumda oyun içine giremedik. Maçı kazanmamızda yüzde 60 pay, benchten gelen oyuncularımıza ait. Bu çok önemli ve çok sevindirici bir faktör” dedi.

Burak Bıyıktay, 5 Ekim Salı günü saat 19.30'da BJK Cola Turka Arena'da yapacakları rövanşta boş tribünlere oynamak istemediklerini ifade ederek, “Taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz. Onları hem Avrupa hem de lig maçlarında tribünlerde görmek istiyoruz. Kendi sahamızda da kazanan taraf olup, kupada gruplara kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada, Beşiktaş Cola Turka kafilesi İstanbul'a döndü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!