Bisikletin yıldızları Salcano MTB Cup'ta

Güncelleme Tarihi:

Bisikletin yıldızları Salcano MTB Cupta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 18:43

2016 Rio Olimpiyatları'na puan veren Salcano MTB Cup yarın Arnavutköy parkurunda yapılacak.

Haberin Devamı

Arnavutköy Belediyesi ile Salcano tarafından organize edilen geleneksel Salcano MTB Cup yarın (3 Nisan Pazar) yapılacak.

25'i yabancı toplam 173 sporcunun katılacağı yarışlar Arnavutköy parkurunda yapılacak. Yabancı sporcuların çoğunu Belçika, Rusya, Bosna Hersek, Sırbistan, Macaristan ve Karadağ'dan gelenler oluştururken, Asya şampiyonu Japon Kohei Yamamoto da katılımcılar arasında yer aldı.

Bisikletin yıldızları Salcano MTB Cupta
Saat 09.00’da Ulusal Kategori Yarışları ile start alacak olan yarış, 12.00’de olimpiyatlara puan veren uluslararası yarışla devam edecek ve 14.00’te yapılacak olan ödül töreni ile son bulacak.

Bisikletin yıldızları Salcano MTB Cupta
BAYRAM AKGÜL: DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ
Şampiyonanın ana sponsoru Salcano'nun yönetim kurulu üyesi Bayram Akgül, bisiklet sporunun gelişimi için bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Akgül, ”Bisiklet, sağlıklı nesil için son derece önemli ve herkesin kolay ulaşabileceği bir araç. Salcano olarak hem Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hem de Arnavutköy Belediyesi'nin bisiklet ile ilgili bütün organizasyonlarına elimizden gelen bütün desteği vereceğiz" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!