Bisikletçiler çöp topladı

Güncelleme Tarihi:

Bisikletçiler çöp topladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2012 14:47

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Kapadokya Bisiklet Festivali'ne katılan bisikletçiler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Göreme Güllüdere Vadisi'nde çöp topladılar.

Haberin Devamı

 Beş kilometrelik vadi boyunca çevreye rast gele atılı yaklaşık 50 torba çöp toplayan bisikletçilerin festival etkinliği de sona erdi.

Çeşitli ülkelerden toplam 300 bisikletçinin katıldığı Kapadokya Bisiklet Festivali kapsamında Kapadokya bölgesinin değişik belde ve köylerinde oluşturulan 232 kilometrelik parkurda pedal çevirerek,bölgenin gizemli güzelliklerini daha yakından tanıma imkanı bulan bisikletçiler, vadideki çöplerin toplanması amacıyla Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Ortahisar beldesinde bir araya geldiler.Ortahisar ve Göreme'nin Güllüdere Vadisi başlangıcında "Temiz bir Kapadokya" tişörtü giyen bisikletçiler, temizlik kampanyası öncesinde müzik eşliğinde stres attılar.

27 Haziran'da Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde başlayan bisiklet festivaline katılan bisikletçiler, daha sonra beş kilometre uzunluktaki Güllüdere vadisinde 50 torba çöp topladılar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!