Bir rekor da Sergen'den

Güncelleme Tarihi:

Bir rekor da Sergenden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor ile anlaşan "sorunlu" yıldız oyuncu Sergen Yalçın, yarın saat 12.00’de, atacağı imza ile Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Trabzonspor forması giyerek 4 büyük kulüpte top koşturan ilk futbolcu olacak. Hatırlanacağı gibi Sergen, daha önce formasını giydiği üç büyük kulüpten de olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Sergen daha önce de Ali Soydan ve Saffet Sancaklı ile birlikte 3 büyük kulüpte (G.Saray, Beşiktaş, F.Bahçe) forma giyen üç futbolcudan biri unvanını taşıyordu. Sergen ligde Beşiktaşta 140 maçta 43, İstanbulspor'da 36 maçta 14, F.Bahçede 24 maçta 8, G.Sarayda da 15 maçta 3 gol attı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hikmet Onur, Siirt Jet-Pe Spor'la yapılan görüşmelerin olum geçtiğini belirterek; "Artık Sergen, Trabzonspor forması giyecek. Bu futbolcu yarın sözleşme imzalayacak, daha sonra da takımla birlikte çalışmalara başlayacak" dedi.

Anlaşma 1 yıllık
Bonservisi Siirt Jet-Pa Spor’da olan milli futbolcu Sergen Yalçın, yarın Trabzonspor kulübü başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın Sefaköy’deki Tek-Art şirketinde atacağı imza ile 1 yıllığına kiralık olarak resmen bordo-mavi renklere bağlanacak.

Bulak memnun
Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Sergen’in Trabzonspor için yararlı bir transfer olduğunu, milli futbolcu ile çalışmaktan memnuniyet duyacağını söyledi.

Bordo-mavili kulüp, bu transfer için Siirt Jet-Pa Spor’a 1 oyuncu ve bir miktar para vereceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!