Bilic'i çılgına çeviren olay

Güncelleme Tarihi:

Bilici çılgına çeviren olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2014 18:35

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç bu sabah yapılan antrenmanda Muhammed'in çitf kale maçında dizinden sakatlanması üzerine saha kenarına dönerek doktor çağrıldı. Fakat takımla ilgili doktorun fitness salonunda kendi başına çalışması üzerine futbolcular isyan ettiler.

Haberin Devamı

Futbolcular doktorun hiç bir antrenmana çıkmadığını Biliç'e iletti. Hırvat hoca sinirlenerek "Doktor nerde" dedi. Doktor Ertuğrul Karanlık'ın fitness salonunda stretching yaptığını duyunca çılgına dönen Hırvat hoca elindeki düdüğü yere fırlatarak spor salonuna gitti ve işinin başına dönmesini isterken neden idmana çıkmadığını sorguladığı belirtildi. Önder Özen'in kadro dışı bıraktığı Dany olayına da sinirlenen Biliç, bir de doktor olayı yaşayınca çılgına döndü.

BEŞİKTAŞ ELAZIĞ'DA COŞKUYLA KARŞILANDI- FOTO GALERİ

Elinde stoperi kalmayan Biliç Escude, Sivok ve Ersan'ın hesabını doktor Karanlık'a sorarak "Nerde bu adamlar aylardır iyileşmiyorlar. Bak şimdi kimse kalmadı. Ama sen burada spor yapıyorsun" diyerek tepki gösterdi

Beşiktaş futbol takımı sabahki antrenmanın ardından Elazığ'a hareket etti. Kalabalık bir yönetim kadrosu ile Elazığ deplasmanına giden Beşiktaş Elazığ'da kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından şampiyonluk marşları ile karşılandı.

BILIC EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Teknik direktör Bilic'i yanlarına çağıran taraftar, elini sıkmak için yoğun çaba harcadı. Beşiktaş taraftarı, elini tuttuğu Bilic'i kendilerine doğru çekmeye başlayınca teknik adam zor anlar yaşadı. Ezilme tehlikesi geçiren Bilic, polis ve yöneticiler tarafından güçlükle taraftarın arasından alındı.

Beşiktaş kafilesi daha sonra taraftarın sevgi gösterileri arasında havaalanından ayrılarak konaklayacakları Akgün Otel'e geçti.

THY'ye ait özel uçakla Elazığ’a gelen Beşiktaş kafilesinde A Takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Erdal Torunoğulları, Yalçın Yılmaz, Ahmet Ürkmezgil, Faik Akdil, icra kurulundan Şafak Şık, kongre üyesi Muhammed Tapan, Beşiktaş güvenlik sorumlusu Ahmet Ateş yer aldı.

MEHMET KUZU'DAN DAVET

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şeref Yalçın'ın kongre üyesi dayısı Mehmet Kuzu tarafından karşılanan siyah beyazlı yöneticiler Erdal Torunoğulları, Yalçın Yılmaz, Ahmet Ürkmezgil, Feik Akdil daha sonra Harput'ta özel olarak hazırlanan yemek davetine katıldılar. Beşiktaşlı futbolcuların imzalı forması hediye edilen Elazığlı İş Adamı Mehmet Kuzu'ya forma hediye edildi

Elazığ kafilesinde yer alan 19 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor

Cenk Gönen
Tolga Zengin
İsmail Köybaşı
Hugo Almeida
Olcay Şahan
Veli Kavlak
Mustafa Pektemek
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Pedro Franco
Kerim Frei Koyunlu
Uğur Boral
Serdar Kurtuluş
Ramon Motta
Jermaine Jones
Tugay Kaya
Ömer Şişmanoğlu
Emre Metin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!