Bıçaklar çekildi silahlar konuştu

Güncelleme Tarihi:

Bıçaklar çekildi silahlar konuştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2006 00:23

ŞAMPİYONU belirleyecek F.Bahçe-G.Saray derbisi öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı dışında iki takım taraftarları arasında zaman zaman gerginlikler yaşanırken, bir yankesicinin karıştığı olayda kan aktı.

G.Saray taraftarlarına toplu halde stada geliş izni verilmemesi nedeniyle az sayıdaki sarı kırmızılı taraftar, stada girebilmek için F.Bahçelilerin içinden geçmek zorunda kaldı. Bu sırada saldırıya uğrayan G.Saray taraftarını emniyet güçleri kurtarırken, sarı kırmızılılardan bazılarının kanlar içinde kaldığı görüldü.

Polis havaya ateş açtı

Bu taraftarlar, daha sonra güvenli alanlara götürüldü. Emniyet güçleri, olaylara karışanları gözaltına aldı. Kızıltoprak’tan stada doğru gelen bir gruba G.Saraylı oldukları gerekçesiyle F.Bahçeli bazı taraftarlar saldırırken, polisin, doğabilecek olayları engellemek amacıyla havaya ateş açtığı gözlendi.

F.Bahçeli taraftarları soymak isteyen bir yankesici, grup tarafından fark edilince yere ateş etti. Seken kurşun, bir taraftarın bacağından yaralanmasına neden oldu. Yaralanan taraftarın arkadaşlarının saldırdığı yankesici, dövülerek bıçaklandı. Yankesici hastanedeki tedavisinin tamamlanmasından sonra gözaltına alındı. Diyarbakır’da da maç sonrası sevinç gösterisi yapan sarı lacivertli taraftarlarla, G.Saraylılar arasında çıkan tartşma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafları güvenlik güçleri müdahale ederek dağıttı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!