Beşiktaş'tan Galatasaray derbisinde 'Güneş Sistemi'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan Galatasaray derbisinde Güneş Sistemi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2016 13:15

Özellikle Kayserispor karşısındaki ofansif futbolu öven Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Oyunun her iki yönünde yardımlaşma olunca ortaya hem güzel futbol hem de iyi skor çıkıyor. Derbide birbirinize yakın oynayın, uzakta durmayın” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray karşısında galip gelerek puan avantajını korumak isteyen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor karşısındaki hücum futbolun derbide de sergilenmesi gerektiğini belirtti.

Deneyimli teknik adam, o maçta atılan dört golde de tüm takımın imzası olduğunu belirterek “Oyunun her iki yönünde yardımlaşma olunca, ortaya hem güzel futbol hem de iyi skor çıkıyor. Son maçta birbirinden farklı isimler gol attı ve asistler yaptı” dedi.

Oyuna sonradan giren isimlerin de katkı yaptığına dikkat çeken Güneş’in, “Sadece bu maç değil lig bitene kadar herkes işte böyle olmalı. Bu hücum anlayışını Galatasaray maçında sergilenmesini istiyorum. Önce takım olarak belirlediğimiz hedefe inanmalıyız. Derbide birbirinize yakın oynamalısınız. Rakip kaleye yakın durmaya çalışın, savunmayı da ileride kurun” diye konuştuğu öğrenildi.

Haberin Devamı

"SAKIN KART GÖRMEYİN"
Özellikle kanatların çok etkin olması gerektiğini her maç öncesinde söyleyen Şenol Güneş’in, herkesin kolay gördüğü ama aslında çok zor bir maça çıkacaklarını da sözlerine ekledi. Hedefi olan takımlar için kolay rakibin olmayacağına değinen siyah­ beyazlıların teknik patronu hakem konusunda da öğrencilerini uyardı. Şenol Güneş bu sezon çıktığı 3 derbinin 2’sini kazandı. Fenerbahçe’yi sahasında 3­2 yenen Kartal, Galatasaray’ı da sahasında 2-­1 ile geçti. Güneş ve ekibi sadece Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-­0 kaybetti.

ORMAN TAKIMIN YANINDA OLACAK
Ligdeki kritik haftalara girilmesi nedeniyle takımı hem içeride hem de deplasmanlarda yalnız bırakmayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu ile birlikte Türk Telekom Arena’ya gidecek. Tam kadro olarak Galatasaray derbisinde yerlerini alacak olan siyah ­ beyazlı yönetim, toplu olarak Seyrantepe’ye geçecek. Maçtan önce Galatasaray Yönetimi ile bir dostluk yemeği yiyecek olan Beşiktaşlılar, sezon bitene kadar sadece maçlarda değil idmanlarda bile takımın yanında olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!