Beşiktaş'ta Amokachi yok

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Amokachi yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Amokachi dizindeki sakatlığı nedeniyle Karabükspor maçında oynamayacak. İstanbulspor maçında Fuat'ın sert darbesi ile sakatlanıp oyundan çıkan Amokachi'nin tedavisinin sürdüğünü belirten kulüp doktorları, Nijeryalı futbolcunun hafta sonuna yetiştirelemeyeceğini söylediler.

Amokachi'nin sağ dizinin üstünde kan topladığını belirtilen kulüp doktoru Gökhan Metin, ‘‘Amokachi'nin bırakın antrenmana çıkacak, yürüyecek hali yok. Onu ancak Şampiyonlar Ligi'nde Göteborg ile oynanacak maça yetiştirebileceğiz. Karabük maçında oynama şansı yok’’ dedi.

Mrmiç kalede

Beşiktaş'ın Hırvat file bekçisi Mrmıç sakatlığının geçmesi nedeniyle Karabükspor maçında kaleyi koruyacak. Kulüp doktorları tarafından oynar raporu verilen Mrmıç, Fevzi ile uyum içersinde olduklarını belirterek ‘‘İkimiz de birbirimizi tamamlıyoruz. Sakatlığım nedeniyle kaleyi koruyan Fevzi çok iyi bir performans sergiledi. ’ dedi.

Yağmura teslim olmadılar

Beşiktaş'ın Galli Teknik Direktörü Toshack, dün aşırı yağmur nedeniyle kapalı salonda çalışmak isteyen futbolculara sert çıktı ve doğal koşullara uyulmasını isteyerek suyla kaplı zeminde antrenman yaptırdı. 9 gün sonra ilk kez Toshack yönetiminde çalışan futbolcular sağnak yağmur altında çift kale maç yaptı. Sakatlığı süren Yankov ve Amokachi'nin katılmadığı antrenmana kendisine takım bulması için izin verilen Ali de gelmedi. Toshack, futbolcularından çarşamba günü yapılacak Göteborg maçına kadar disiplinli yaşamalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!