Beşiktaş'ın yeni kalecisi Boyko

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın yeni kalecisi Boyko
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 08:33

Beşiktaş yönetimi, sezon başından bu yana transfer etmek istediği kaleci Dnys Boyko için nihayet mutlu sona ulaştı. Başarılı eldivenle daha önce el sıkışan siyah beyazlılar, dün de kulübü Dnipro’yu ikna etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş, sezon başından beri renklerine bağlamak için uğraştığı Denys Boyko’da mutlu sona ulaştı. Daha önce kaleciyle el sıkışan siyah beyazlılar dün kulübü Dnipro’yu da nihayet ikna etti. Beşiktaş, Ukrayna kulübüne 3.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Uzun dönemdir süren pazarlıklarda Ukraynalılar 3.5 milyon Euro istiyor, Beşiktaş ise 2.5 milyon Euro öneriyordu.

Beşiktaşın yeni kalecisi Boyko

27 yaşındaki başarılı kaleci daha önce Türk medyasına yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayıp ardından Ukrayna Milli Takımı ile Fransa’da gerçekleştirilecek olan Euro 2016’ya gitmeyi hedefliyorum” demişti.

Denys Boyko bugün saat 12.40 uçağıyla İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

DOUGLAS OLMAZSA ZAPATA
Siyah beyazlılar, Dnipro’dan istedikleri Brezilyalı stoper Douglas Silva için de pazarlıklarını sürdürüyor. Dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın ilgilendiği Douglas’ın transferinin gerçekleşmemesi halinde siyah beyazlılar rotayı Cristian Zapata’ya çevirecek. Milan’da forma giyen 29 yaşındaki Kolombiyalı defans, bu sezon 10 maçta forma giydi ve 1 de gol attı. 21 kez milli takım forması da giyen Zapata, güçlü fiziğiyle dikkat çeken bir oyuncu. 1.88’lik oyuncu, pozisyon alışıyla da dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!