Beşiktaş'ın ilk hedefi Colin Kazım Richards

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın ilk hedefi Colin Kazım Richards
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2007 16:01

Gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, transfer listesinin ilk sırasında Colin Kazım Richards bulunuyor.

Beşiktaş, Colin Kazım Richards'ı transfer etmek için temasları arttırdı. Siyah-beyazlı kulübün, menajerler aracılığı ile Sheffield United'a transfer teklifinde bulunduğu öğrenilirken, genç oyuncuya gelen diğer teklifler bonservis bedelinin artmasına neden oldu.

Sheffield United'ın ilk olarak 2 Milyon euro bonservis bedeli istediği Colin Kazım Richards için şu ana kadar en ciddi teklifi bir başka İngiliz kulübü olan Everton verdi. Everton, siyahi oyuncu için Sheffield United'a 3.5 milyon paund önerdi. Ancak Sheffield United yöneticileri, bu futbolcunun başka bir İngiliz takımına transfer olmasını istemediği için bu teklife sıcak bakmıyor. Sheffield United, genç futbolcuyu daha az bir miktar önermesine karşın Beşiktaş’a vermeyi istiyor.

Beşiktaş yönetimi, kritik Fenerbahçe maçı sonrası İngiltere’ye bir heyet yollayarak bu transferi bitirmeyi amaçlıyor.

Hatırlanacağı gibi siyah-Beyazlı kulüp bir ay önce Colin Kazım Richards'ı transfer etmek için ailesi ile görüşmüş ve olumlu sonuç almıştı. Ümit milli oyuncu, Sheffield United ile geçen hafta sözleşme yenilemiş ve mukavelesini 2011 yılına kadar uzatmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!