Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika! 13 Ocak transfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika 13 Ocak transfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 10:09

Beşiktaş transfer haberlerinde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Forvet arayışına devam eden siyah beyazlı kulüp, rotasını uzak doğuya çevirdi. Çin'in Guangzhou takımında oynayan Martinez'e kanca atan Beşiktaş, transfer haberlerine bir yenisini daha katmayı hazırlanıyor. Alternatifleri de ele alan kara kartal, Lille'de forma giyen Eder ve Schalke'de top koşturan Huntelaar'ı gözlemlemeye devam ediyor. İşte Beşiktaş transfer haberleri ve muhtemel transferler hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberlerinde bugün hareketli anlar yaşandı. Transfer dönemini hızlı geçiren takımlardan Beşiktaş, Olcay Şahan ile yollarını ayırırken, kadrosuna yeni isimlerde dahil etti. İşte Beşiktaş transfer haberlerine damga vuran isimler

Beşiktaş, forvet mevkiine yapacağı transfer için görüşmelerini sürdürüyor. Lille forması giyen Eder, Çin kulübü Guangzhou Evergrande'in futbolcusu Martinez ve Schalke'de oynayan Huntelaar üzerinde duran siyah-beyazlıların bu üç oyuncudan birisini kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. Söz konusu isimler arasında Eder ön plana çıkarken, Martinez'e yüksek maliyeti, Huntelaar'a da ilerleyen yaşı nedeniyle alternatif gözüyle bakılıyor. Beşiktaş yönetiminin maliyeti düşük tutmak için forvet transferini kiralama yoluyla gerçekleştirmek istediği öğrenildi. (Fanatik.com.tr)

Haberin Devamı

ERSAN GÜLÜM YENİDEN SİYAH BEYAZ

Beşiktaş, eski futbolcusu Ersan Gülüm ile yeniden anlaştı. Beşiktaş, geçtiğimiz yılın şubat ayında Çin'in Hebei China Fortune takımına sattığı Ersan Adem Gülüm'ü yeniden renklerine bağladı.

Siyah beyazlı kulüp, 7 milyon Euro'ya sattığı Ersan'ı, bonservisiyle birlikte geri aldı. Beşiktaş'ın bonservis için ödeyeceği ücret açıklanmadı.

Ersan Gülüm, Galatasaray yönetiminin gündemine de geldi ancak sarı kırmızılı yönetim, taraftarların tepkilerinden endişe ettiği için bu transfere sıcak bakmadı.

 

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika 13 Ocak transfer haberleri

BEŞİKTAŞ'TA 5,5 SEZON OYNAMIŞTI
Ersan Adem Gülüm, Çin'e transfer olmadan önce Beşiktaş'ta 5,5 sezon forma giydi. Milli futbolcu bu süreçte siyah beyazlı formayı 94'ü Süper Lig, 13'ü Türkiye Kupası, 19'u da Avrupa kupalarında olmak üzere toplamda 126 resmi maçta giydi. Ersan Gülüm bu maçlarda 3 gol atarken, 1 kez kırmızı kart gördü.

Aynı zamanda Avustralya vatandaşı olan Ersan Gülüm, Çin Süper Ligi'nde oynadığı 24, Çin Federasyon Kupası'nda 1 maç oynadı.

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika 13 Ocak transfer haberleri

Haberin Devamı

Mehmet Ekici transferinde flaş gelişme!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin talip olduğu Mehmet Ekici'nin babası Hacı Ekici dün siyah beyazlı yönetici Umut Güner'le bir araya geldi ve anlaştı. Mehmet Ekici sezon sonuna kadar Trabzonspor forması giyecek ve sezonun bitmesinin ardından Beşiktaş'a katılacak.

'Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye mi yoksa Beşiktaş'a mı gidecek?' sorusu büyük ölçüde cevabını buldu.

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mehmet Ekici'nin babası ve menajeri Hacı Ekici ile bir araya gelip son kez pazarlık yaptı.

Görüşmeler sonucunda Güner ve baba Ekici prensipte anlaşma sağlayıp el sıkıştı.

Haberin Devamı

Yapılan anlaşmaya göre Mehmet Ekici sezon sonuna kadar Trabzonspor'da forma giymeye devam edecek, sezonun bitmesinin ardından Beşiktaş'a katılacak.

Bu ilginç anlaşmanın sebebi ise teknik direktör Şenol Güneş'in, "Kadromda Mehmet Ekici'nin pozisyonunda oynayan futbolcu var. Devre arasında gelmese de olur" sözleri büyük rol oynadı.

HACI EKİCİ: 'FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞTÜK AMA...'
Mehmet Ekici'nin babası Hacı Ekici ise, "Biz daha önce Fenerbahçe ile görüştük. Fakat ciddi bir durum yoktu. Mehmet sezon sonunda Beşiktaş'a gidecek" dedi.

Rıza Çalımbay: Eto'o'yu Beşiktaş'a verecektik

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili, "Başkanımızın, Beşiktaş'ı mağdur edecek ve zor durumda bırakacak bir şeyi isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Öyle bir şey olsa zaten biz izin vermeyiz." dedi.

Haberin Devamı

Çalımbay, Antalyaspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk bölümünde çizdikleri iyi grafiğe, ikinci bölümde de devam etmek istediklerini söyledi. Transferler yaparak eksiklerini giderdiklerini belirten Rıza Çalımbay, "Sandro ve Salih'i transfer ettik. 2 arkadaş daha almak istiyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlar da oldu. Devre arasında transfer yapmak çok zordur ve iyi oyuncu almak maliyetlidir. Bu nedenle kadromuzu koruyarak 3-4 oyuncu alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz ilk 10'un içinde kalmak. İnşallah o ilk 10'un çok iyi bir yerinde oluruz." diye konuştu.

Antalyaspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çalımbay, bu sene olmazsa gelecek yıl kırmızı-beyazlı ekibi Avrupa'ya götürmeyi arzuladığını bildirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika 13 Ocak transfer haberleri

"BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNDE CİDDİYDİK"
Eto'o'nun transferi konusunun netleştiğini kaydeden Çalımbay, şunları kaydetti: "Çok iyi teklifler gelmesine rağmen yönetim, Eto'o'yu vermeme kararı aldı. Ancak biz Beşiktaş'ın teklifinde ciddiydik. Özellikle Kerim ve Ömer konusunda. Oyuncu arkadaşlarımız tercihlerini başka türlü kullandıkları için bu transferler gerçekleşmedi. Belki bu oyuncuların transferi olsaydı, Eto'o'nun transferi de gerçekleşebilirdi. Bu konunun üzerinde daha fazla durmaya gerek yok.

Başkanımızın, Beşiktaş'ı mağdur edecek ve zor durumda bırakacak bir şeyi isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Mümkün değil öyle bir şeyin olması. Öyle bir şey olsa zaten biz izin vermeyiz. Ben Beşiktaşlıyım ve o camiayı çok iyi tanıyorum. Fikret başkanı da çok iyi tanıyorum. Belki yanlış anlama ve iletişimsizlikten kaynaklanan bir şeyler oldu." Basın toplantısının ardından Antalyasporlu oyuncular, Çalımbay yönetiminde antrenman yaptı. İki grup halinde çalışan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Çift kale maçının ardından antrenman sona erdi.

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika 13 Ocak transfer haberleri

Beşiktaş Ryan Babel ile anlaştı!

Beşiktaş yöneticilerinin, İspanya’da pazarlık masasına oturdukları Hollandalı sol kanat oyuncusu Ryan Babel ile 2.5 yıllık mukavele için el sıkıştığı iddia edildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kanatlarda yaşanan problemi Kasımpaşa'nın eski yıldızı Ryan Babel ile anlaşarak çözdü.

Sabah gazetesinin haberine göre siyah beyazlı yöneticiler, geçtiğimiz hafta sonu Hollandalı yıldız ve menajeri ile İspanya'da pazarlık masasına oturdu. Deportivo La Coruna ile mukavelesi 31 Aralık itibarıyla bitecek olan Babel'in bonservis bedeli olmadığı için 1 milyon Euro imza parası istediği öğrenildi.

Bu talebi kabul eden Beşiktaş'ın yapılan görüşmeler sonrası yıllık ücret konusunda da karşı tarafla el sıkıştığı ifade edildi.

29 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Ryan Babel, sol kanatta ve forvette görev yapıyor. Ajax'ta yetişen tecrübeli futbolcu daha sonra Liverpool, Hoffenheim, Kasımpaşa ve Al-Ain formalarını giydikten sonra bu sezonun başında Deportivo La Coruna'ya geldi. İspanyol ekibinde istikrarlı bir grafik çizen Babel, 10 maç oynadı; 3 gol attı, 1 asist yaptı.

 

BAKMADAN GEÇME!